Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, October 8, 2011

Tora datang lagi..

Hehehe. Bukan tora yang datang sebenarnya. Baju telor yang datang rupenya. Hehe.. Yup. Ini draft terbaru untuk baju telordibasuh. Design nya belum final lagi sebab telor nak minta pandangan kawan-kawan selaku pengkritik tegar blog telordibasuh ini. Ok tak design baju kali ini? Ke buruk sangat-sangat? Haha..



9 comments:

| telOrDigOreng | said...

rasanya yg putih tu kene reversekan color dia..baru contra sikit dgn bg putih tu. yg lain lawa :) huhuhu

yo87 said...

Salam, telorDigoreng. Nasihangit nak buat review blogger hangit minggu ini tentang blog telor ni. Boleh tlng isikan form interview ni tak,

http://nasihangit.blogspot.com/p/baru-segmen-blogger-hangit-minggu-ini.html

TQ. :)

~Nur Zulaiha~ said...

knp wt bju yg lelaki je boleh pakai,, nie klu ppuan btdung pkai mau nmpak t-shirt kosong jer...

faiz zaini said...

akuuu nakkkk , cntik design die .

BLADE EDGE said...

design ok! cuma harap next time, pelbagaikan warna. kalo xde hal, teringin nak order 1.

-abgtelordibasuh- said...

ok. nanti telor akan update design :-)

1. ada design untuk girl
2. pelbagai warna

~Nur Zulaiha~ said...

wat kaler pink!!! ok

Muhammad Azwan said...

cpt2 skit...x sabo nak sarong nie....ley show2 kt sedare yg da pakai t-shirt telor yg dulu...

mizan said...

macam kaki surf ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...