Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, July 7, 2011

Perbezaan

Ini adalah perbezaan diantara perempuan dan lelaki. Apa yang anda paham tentang gambar ini? Renung-renungkan dan selamat beramal... Hehehe

23 comments:

mi-ra-is said...

sengal~

Makbed said...

perenpuan nampak macam-macam , lelaki plak nampak 1 macam je. kalo biru, BIRU la.
perempuan lak, sebut je biru, biru apa? biru langit? turqoise blue, cyan bla bla bla...


hoke ke penjelasan aku ni?

bLaCk | maWaR said...

kenyataan...pompuan mang complicated.

Nora Karim said...

tak la... perempuan sangat teliti.. dan berfikiran jauh... lelaki pulak fikir apa yang terdekat dan asal adooo :p

cik fara said...

setuju dgn nora karim..hehehe.

cantekk said...

bese la..femfuan kan teliti gitu,
stok baju lg byk dr lelaki,, haruslah kaler pon mcm2 tona oke,, ;-D...
sabo je la nunggu dia pilih baju

Donna said...

Perempuan memang bijak..Teliti, spesific, organize..etc

sOFiAn said...

lelaki simple je kan...hohohoh

Riha NCL said...

lelaki melihat sesuatu secara 'helicopter view' tetapi perempuan melihat sesuatu secara 'detail'.


Manakan magnet akan tertarik pada kutub yang sama ye dak? Inilah ciptaan Allah.

kekatu said...

salah . salah . dan salah . tengok betul2 dekat mana yang laki tuh tunjuk . bukan dekat list warna tuh dooee ~ = =

LinLOn~ said...

setuju ngan kekatu~ =="

✿ cikcimi said...

setuju dgn kekatu. haha.
perempuan detail lelaki xtaw la.

Syahirah Othman said...

tak faham sebenarnya -.-' haha

piko said...

ceitt.. tak lari lah dari nama seorang lelaki kalau tak pandang kwasan sensitip.. atooiii...:D

AfifthzAnuaR™ said...

smart jugak pict ni...
bagi yang x paham pict ni dan berpikiran negatif,actualy pmpuan pandang byk warna..dlm hijau ader macam2 jenis ijau,tapi laki tau warna ijau sudah la..ape pulak kawasan sensitip..>>bad thinking tol PIKO ni...

AfifthzAnuaR™ said...

lagi pun .pmpuan pun ader jugak spot2 yang dia tgk pada lelaki..tipu la lau kate x...same je... wallahualam~

white.lotus said...

ade sebab kenape kebanyakan lelaki ialah bos, kebanyakan wanita ialah secretary. lelaki melihat dari sudut overall, collective, suka mengklasifikasikan mende. kalo wanita is more to specific, details etc..

BEEheART said...

tapi lelaki pun ada mcm ni gak....lelaki yg ambik seni..dorg kne taw nme colour... ;P eheheheh...

Qamaruls said...

warna biru dan hijau jugak adelah sama bagi saya. hahaha

marina anakcikbob said...

kesimpulan, pompuan cuma pilih 'eggplant'. hahahahaa...

Patek Philippe said...

Aku xnmpak yg pompuan ni complicated....aku nmpak cam pompuan lagi kreatif dlm memilih warnanya...more knowledge than guys...

ask me said...

pompuan pilih "eggplant"

lelaki pilih "_______"

censored. haha

sizuka said...

base on picture.. perempuan nie terlampau complicated. tp bile die nak buat keputusan..die taw ape yg die choose, die x de masalah dalam wat keputusan.xperlu pk apa2 lg..just choose it.. tp..kalau laki.. die x complicated..tp die ade mslh dari segi membuat keputusan..dia akan berfikir..dan baru buat keputusan..tp masalahnye..dia tak nampak ape yang ade disebalik keputusan tue.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...