Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, November 1, 2011

Jawapan nya adalah 111

Jom kita sama-same cuba teori ini. Betul ke tak jawapan adalah 111? Telor dah cuba dah. Tapi telor dapat jawapan lain. Bukan 111 seperti yang teori ini kate. Telor dapat 11 aje. Korang pula macam mana?

18 comments:

Abang Long said...

Salam...sure 111 punya. cuma kalau telor dia lain sket coz banyak dah pecah...huahuahua

Admiral Anwar said...

aku 94 + 17 = 111. haha

ajie_harini said...

92+19=111

syahiraaghani said...

mesti birthday telor blom smpai lgi kan?

ANNUR said...

yeah. 91+20=111! ;)

Nini Mohd said...

85 + 26 = 111

confirm semua dapat 111.
camane telor dapat 11 je? cam pelik jer tu. 2 digit terakhir tahun lahir jer dah lebih dari 11. cuba telor kira balik. hehe~

http://ninimohd.blogspot.com

deqla manjew said...

83 + 28 = 111

huda jamil said...

90 + 21 = 111. wowow!

white.lotus said...

kalo lahir tahun lepas? 2010 so skang umor 1 tahun.. = 11

not true for everyone.. lol

-abgtelordibasuh- said...

Haa.. Akhirnya ada orang dapat jawapan 11 macam telor juga (^__^)

Ana Farhana said...

haha ! dapat !

lionteen said...

haah la. dpt 111. hehe

aman_arab said...

formula ni benar untuk mereka yang lahir dalam tahun 1900 sampai 1999 sahaja!

Chocolate said...

96 + 15 = 111 :D

FiqaSaleh said...

yeah 111 jugak

trevor said...

siapa-siapa bagi penjelasan please! instead of jizzing your pants/skirt.

Anis Adnan said...

95+16=111 :)

nur hidayah said...

ala mende ni betul utk mereka y lahir sebelum tahun 2000

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...