Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, October 27, 2011

Macam mana hendak potong jari

Huh? Jari kena potong? Ini kes pinjam dekat along ke sampai kena potong jari? Ke ini kes Harus Salim Bachik dalam cerita Baik Punya Cilok. Heheh.

Rilek... bawa bertenang. Ini adalah suntingan video aje. Sebenarnya tiada jari yang dipotong. Cuma si pelakon ini berlakon aje macam jarinya kena potong. Lepas tu, dibantu oleh kehebatan suntingan video, terus jadi macam jari ini betul-betul kena potong.

Wow.. Telor pula rase ngilu + ngeri lepas tengok video ini. Argghh... Tolong...... Ada jari kena potong..



Dikopi dari henrypq

6 comments:

Amirah Yusof said...

ngilu weyh

Norlida Ramli said...

hehee..ada edit digital..

Ekmi Rabat said...

Owh.. digital edit dan pisau tu ada trick rupanya.

fazilaselamat said...

ngeriii ngeriiii...

leyzajamil said...

trick..trick pun agak ngeri jugak nak tengok.

~Nur Zulaiha~ said...

tiba2 tringat yakuza di jepun potong setiap jari bila tak dpt laksanakan tugas yg disruh ketua..

euww ngilu weii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...