Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, June 2, 2011

Boleh percaya ke?


Ini adalah kajian yang dibuat apabila seorang lelaki dan seorang perempuan tidak melayari akaun facebook mereka dalam masa 1 minggu. Boleh percaya ke kajian ini? Telor rase macam boleh percaya aje. Hehehe.

28 comments:

cantekk said...

haha..
bgantung kpd profile pic kot ;-D

alieavea said...

sy tak percaya...sbb sy punya tak mcm tuh..hak hak hak

Ms. Ann said...

cube letak profile gambar menarik.. yang seksi ker...

confirm. seconfirm2 nyer...
Soalan Cupemas!!!!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

haahaha...pathetic gilerrr tu......plawok..plawok..plawok..... ;p

Ayeem Jemain said...

haha yes, depends on kehotan pompuan tu jugak ;D

ABU said...

mata tetutup ke..ayoh!!

Tehuzz said...

depends lah . kalau pompuan femes , memang lah jd cmtu . takyah tgu seminggu , sehari pn cukup lah . haha .


jom singgah dan bace:
kentang: bantu turunkan berat badan .

jom like page ni:
Secret Propaganda

Ifti Larina said...

perempuan hot dan lelaki hot. mmg mcm tu.

Encik Amie said...

yaka? selalu aku kalau tak online seminggu tak jadi pon.. (aku hari2 online,sehari tak online pakai tak idop la aku..)

@xiM said...

setujukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

QaRr JaliL said...

betul2..ble percaye kowt :)

QaRr JaliL said...

betul2..ble percaye kowt :)

Wahdaniah said...

tak caye pown...-..-"

Admiral Hafiz said...

haha
tgkla klu hot ke x awek 2

Entry Terkini: #adindaevans - Isu Blogger Tiada Dara Jadi Perhatian Dunia?

nikneysa said...

Ye , percaya .. sama macam saya ..

! Nurida Ardy said...

blum pnh tak bkk selama smggu lg, tp rasanya takkn jd cm tu..:P

Pyka Rahmat said...

kalau jadi mcmtu nak tutup fb lah. hihi

Chempaka Sari said...

saya memang terpaksa tukar nama dan tak letak gamabr betul. Klu tak tiap hari ada je orang tak kenal add. Dush!!

Awan Biru said...

Yang pop saja akan dapat banyak notification. Yang tak pop, hampeh.

budakkampung39 said...

hahahaha aku sokong 100 peratus,aku punye fesbuk pun tak ramai kawan,cume ade 20 orang je,sedih tol uhuk3

rajen bace?singgah sini...
top 500 alexa malaysi|kita di mana?
aku,tandas,budak kecik,dan hantu kak limah

Headmaster said...

benda ni la slow-slow buat diorang jadi gila perasan. bajek orang add nak kawan.nak stalk ja kot.hahaha!! pastu jumpa,sampah rupanya.mulut busuk.kah kah kah

ohh ddy said...

tengok picture profile girl tu camne lah kan. heeeeeeeee

RedVixen said...

huh! kena cuba ni!

Ain Zulaikha said...

tak setuju, bool [ kucing jantan ] dah ramai friend request dia dari kucing2 betina hhahahahha



hurmmm

mushroom said...

setuju! tuh pun kalau minah tuh super-demn-hot lah hehe

FIRDAUS HUSAIN said...

ada betul nya...perempuan kan lg ramai peminat..:)

cik bulan said...

setuju sangat..haha..=D

nurkaloi said...

heheh maybe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...