Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, June 8, 2011

Jom kita cuba nak?

Hohoho... tak sangka kan boleh buat macam ni. Boleh beli barang sama warna rupanya. Emm.. Lain kali bila telor pergi pasaraya, telor nak cuba la teknik ini. Agak-agak abang/kakak yang jaga kaunter pembayaran tu perasan tak? Hehehe :)





27 comments:

Pijahh' de-Arr said...

hahaa..sesumpah..~~

Cik Muda Nurul:) said...

of kos perasan...pelik.hahaha! akak kunter tu plak nnti ter scan double..konpius kaler..haha!

normala_ali said...

mesti masa nak bayar 2 akak kaunter 2 kata yg nie dh kira ke blom erk.. rasanya macam dh rasa cam blom.hehehe.. keliru la...

Cik Miera said...

haha... nasib la kalau terscan double.. tp nmpak comel la pulak bawak cart yg penuh ngan barang 1 kaler je. haha

Dee Chicuita said...

alaaa kaler pink tade ke? kehkehkeh

mcm ni lah said...

wowww ade seni lah,..

Umar Faruq said...

hahaah.. semart dowh...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

chenthagila said...

Haha. style gile.

Khadija Sakaria said...

HUAHAHA. aku nk try jgk lah nanti. sgt rare.

missSenget said...

bawak family ramai2..

pastu pakat buat mcm ni..

hoh..meriah....!!

lg best kalau bwk budak kecik..

comeeell gilakk...

pastu mesti dalam hati suma orang, "giler disiplin..shopping pn kene ikut kaler.."

yayahidayah said...

kalo yaya jd cashier...
dalam hati mesti berkata...
"ish.. ish... dahsatnye orang ni... hikhikhiii..."

Mizz Coki said...

HHhahaahaha boleh try hujung minggu ni. :p

Dah update! Serupa Amoy Bedak Batu - Wordless Wednesday

sitihalisa said...

HAHA. cantek jugak camnie ^^,

Hanie_Dew said...

gonna give a try tapi nak carik kaler pinnkkkkkk je..

b a m b a m ' s said...

macam sesumpah!hahhahaha

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

Kap said...

pink tak cukup roh famili, sayang ;)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

ahahaah...like la idea ni..nk cuba ..nk cuba..hehehe ;D

iekasub said...

macam best! kena try ni :D

Nerzhul said...

cool

wannurfazrini said...

ada ke org beli barang mcm ni? ikot kaler ke keperluan? hahaa

Awan Biru said...

Semuanya senada. Dah jadi satu statement seni pula.

Ain Asrar said...

wow interesting gile hehe boley cuba pasni :)

leyzajamil said...

satu kerja nak cari benda sama kaler..but nice trial

RedVixen said...

kakak tu cakap... adik, sila pegi daftar di wad gila ye...

vampire's lovex said...

hoo saiko...haha

fahizal azron said...

hahahaha..nak try gak lah..jom kita try bt rmai2 mcm ni...wakakakakaa

LittLeMyRsHMaLLoW said...

dah bole wat hamper.....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...