Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, October 16, 2011

Ini namanya cinta sejati





Wahh.. telor respek sangat-sangat kucing ini. Demi buah hati tersayang, pagar berduri sanggup ku harungi demi cinta ku pada mu. Hehehe. Cayalah kucing. Semoga panjang jodoh ya :-)

16 comments:

Ana Farhana said...

gebu nye,comel laa..

kisah hati said...

romantiknyaaaaaaaaa...rase mcam nak jadi kucing tu je..=)))))

DuniakuAbstrak said...

alah kuncing jantan, lepas pancut dalam dibiar je kucing betina tu lahir n besarkan anak..haha

~nsar~ said...

ya allah.. gebunya la kucing tu.. ee geram...

hana nabihah said...

sweetnye mereka...

cik kunang said...

sweet nyer!! :)

alice said...

kenapa kucing putih tu nampak macam fake ? T___T

Anasyg said...

sokong Alice - cam edit je kucing putih tu

eila said...

wiweettt....

ZaroL said...

alolololo.....
tomey2

Judicator said...

sweet nyer meow tu.. :)

Mila Ahmad said...

alolo sweetnyer muka nak macho hahaha...

kakachan said...

kalau tak silap aku, duri tu tak tajam pon. die lembik. function nye untuk halang kucing anjing pijak tempat tu. tapi tgk mcm no function je. haha

m e k n a said...

alalalala...shweettttnyeeeeee.....<3

Aisumi Chan Kawa'i said...

wahhhhh~ rasa terharuu..

MaiC0m3yL92nd said...

romeo and juliet...
sangatlah gebu and cute miut~
nak pelok dua2 ekor kuat2!!
dah la same2 comel, ssuai sgt la tuh...
hehehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...