Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, October 4, 2011

Bertukar...

Ish ish ish... macam ini pun ada. Bahaya bahaya. Ini kalau tersilap pilih nie, mahu sengsara hidup telor dibuatnya. Muka dah tulen macam perempuan dah. Kiut miut lagi. Cuma badan aje yang tak tulen. Bahaya bahaya. Telor kena lebih berhati-hati lepas ni dalam memilih awek. Tak boleh tengok muka aje. Kena tengok badan juga. Opss.. Hehehe.




16 comments:

niza said...

mcm tipu jea gmbr yg last tuh...:-)

cik fara said...

tipu ni..hidung tak sama. hehe.

aEn+aReaL=Ryan said...

tak sama lgsung..dgn gamba yg bawah sekali tu..nmpk noh nipunyer..hihi

nurdani said...

nampak sangat la tipu

starzieti said...

tipu tipu. hehe.

aki-san said...

dem dem..tertipuuu.haha

leyzajamil said...

nampak benor nipunyee~
sesekali nipu sunat ye abg telor :)

Cik Ice said...

Err..*Terkedu sat..*

nurkaloi said...

hahahahahahaha

Tulus Sweet said...

rasa kasihan kat wanita nombor 4 tu. haha

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

tipu@ huuuuuuuuuuuuu

saya guru biasa said...

hehehe...nmpk beno nipunya

sri sara semah camelia said...

gambar yg last tu adalah gambar rujukan dier..bkn tipo pun..

beyoh said...

beza gle kot..xcayela
kerja kosong:
http://jurutypistpro.blogspot.com/

miss ana said...

even yang last tu mcm tipu jew...tp tu la reality make up....yg hodoh pun boley lawa kan....hummm
sila la datang baca blog ana pulak ye...comment la apa2 yang patot....
http://missanadream.blogspot.com/2011/10/tengah-hari-yang-comel.html

eafatihah said...

ntah..nampak sangat tipu!tangan licin pada gambar yang last n also secong last.apadahal??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...