Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, August 13, 2014

Lelaki Berkulit Ayam

Hanya perkataan "Eeeeee... Gelinye..." yang mampu telor cakapkan. Hahaha..


Friday, July 25, 2014

Pertandingan Kerbau Sape Lagi Cantik

Setiap tahun di China, terdapat satu pertandingan eksklusif hanye untuk kerbau-kerbau sahaje. Pertandingan eksklusif ini diadakan dengan 1 tujuan murni lagi suci iaitu untuk mencari sape punye kerbau yang cantik menarik tertarik kau memang da bomb. Haha..

Pemenangnye akan menang duit sebanyak USD16,026 atau lebih kurang RM50,000 ribu. Huyyoo.. Masyuk masyuk.. Hehehe.


Thursday, July 24, 2014

Tak Berani Jangan Main

Korang berani tak nak cube permainan ini? Gayat tu.. Hehehe


Dikopi dari YouTube

Wednesday, July 23, 2014

Akibat Parking Salah Tempat

Haaa.. Itu le.. Kan dah kena. Parking lagi basikal macam parking kete. Haha..


Cara Nak Elakkan Kaki Daripada Kejang

Carenya.. korang kena makan pisang 2 biji setiap hari. Sebab.. monyet tidak pernah kejang kaki. Hahaha..


Dikopi dari YouTube

Resume Dalam Bentuk Cokelat

Huyyooo.. Resume dalam bentuk cokelat. Hebat hebat. Sambil bagi resume, bagi cokelat juga. Hehe.. Kalau tak dapat kerja juga tak tahu la. Nampak gayenya kena buat resume dalam bentuk kete la pula. Baru boleh dapat kerja kot. Haha..

Oh ya. Resume yang hebat ni direka oleh Matthew Hirsch. Boleh la email kepada dia tanye kot-kot kalau dia nak share template resume nie. Nanti kalau dapat softcopynya, jangan lupa share dengan telor juge ya. Hehe..


Thursday, May 8, 2014

Bulan tu besar mana?

Korang tahu tak bulan tu besarnya macam mana? Emm... Mesti korang tak tahu kan? Hehehe.. Oleh sebab itu, jom kita sama-sama tengok video nie sebab telor pun tak tahu juga bulan tu besar mana. Hahaha.


Wednesday, May 7, 2014

Perhimpunan BERSIH Beruang Panda

Huyyoo.. Beruang Panda pun dah pandai buat perhimpunan "bersih". Hehehe.


Friday, May 2, 2014

Haiwan yang paling banyak membunuh manusia di dunia

Jom kita tengok haiwan ape yang paling banyak membunuh manusia didunia. Mesti korang tak akan sangke haiwan nie yang jadi champion. Telor gerenti punya lah. Hehehe..

Alaa.. mesti ular la yang menang. Tak ular, labah-labah. Kitaorang dah tahu la telor.

Salah dan salah. Korang salah. Bukan ular. Bukan labah-labah. Haiwan lain yang menang. Tak caye telor cakap? Korang tengok sendiri haiwan ape jadi no 1.


Friday, March 28, 2014

Ombak yang seksi meksi

Jom kita tengok ombak yang seksi meksi. Mesti korang akan kate "Wow.. seksinya ombak nie.." Haha..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...