Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, June 3, 2011

100% komitmen

Telor sentiasa berikan 100% komitmen dalam tiap2 kerja yang telor buat. Macam hari ini, telor berikan 5% komitmen ketika bekerja. Hehehe.

13 comments:

crayon said...

hahaha.. nice.. telordibasuh kembali :)

missSenget said...

hahaha..

suka..suka...sukaa...

iekasub said...

telor! haha :D

mcm ni lah said...

caya lah

nadya e-man said...

besh!!!!shuke la cmnie... =]

Affan Ruslan said...

mula2 aku pelik, apsal 5% je, bila tgk calender, LOL. hahahha.

p/s: harap dapat tukar comment setting agak pengguna yg tidak mempunyai akaun blogger untuk turut sama komen :)

blog-tips-kurus said...

Rabu paling produktif!! :)

Ain Zulaikha said...

go go go !

RaNiA said...

komitmen hari ni 0% coz hari ni cuti..hahaha

Fadah said...

5% jer hari nie...
Esok nak cuti Agong dah...

kueh bakar said...

thats what we call brothers...

posting ada bau2 bacang...he he he

Waniey Khirzuan said...

sorryla bukan nak kondem.. tapi mcm mengambil jalan mudah untuk femes ke banyak follower ke saya xtahulah.. sebab post lame2 yang ori punye dari allahyarham semua buat hidden.. pastu nak masukkan post sendiri.. i'm sorry.. but the real telor is the best..

-abgtelordibasuh- said...

Waniey Khirzuan: Terima kasih. Jika saudari sayangkan the real owner telordibasuh, mohon kita sama2 sedekah kan Alfatihah kepada beliau ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...