Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, June 26, 2011

Burung marah sebenar

Anda semua pernah main permainan burung marah? Kalau dalam bahasa melayu nya "Angry Bird". Hehehe. Telor rase sape yang ada telefon Android dan Iphone mesti pernah main permainan ini. Macam telor yang guna telefon Nokia tiga tiga sekupang ini, telor main kat browser aje. Tak mampu nak beli telefon yang mahal-mahal tu. Hehehe. Tapi itu dulu. Sekarang ini permainan burung marah dah boleh dimainkan secara langsung. Best. Sangat awesome.

6 comments:

Farhan Hanif said...

main kat browser xboleh save kan...main fullversion baru best...


Download Angry Birds Fullversion

bleanck_braiyne said...

cool..

|Silly-Willy-Sarah| said...

wahh~ bagus bebeno law ade macam ni

Miss.Eya said...

best giler lau dapat men real2 cmni. tp bahaye lah pulak an.

MiZ Rayy said...

waaahhh.. meriaaahhh.. hehee..

naz & sya said...

bestnya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...