Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, May 20, 2011

Al-Fatihah....

25 September 1986 - 19 May 2011

Assalamualaikum wbt

Untuk makluman tuan/puan, Abdul Hakim Bin Mohd Kamal (owner Telordibasuh) telah kembali kerahmatullah pada 19 May 2011 bersamaan 15 Jamadilakhir 1432H.

Saya bagi pihak keluarga Abdul Hakim Bin Mohd Kamal memohon ampun dan maaf sekiranya beliau ada berbuat silap dan salah. Sekiranya beliau ada berhutang dengan tuan/puan, mohon hubungi saya (A'kashah) di talian 012-2724525. Insyaallah saya akan cuba langsaikan hutang tersebut.

Kepada sesiapa yang telah menempah t-shirt Telordibasuh, diharap dapat mengemailkan semula alamat, jumlah bayaran, saiz baju dan warna baju ke email saya, telordibasuh@gmail.com untuk tujuan pengeposan. Insyaallah, saya akan cuba sedaya upaya untuk mengedarkan t-shirt tersebut dalam masa yang terdekat.

Saya bagi pihak keluarga Abdul Hakim Bin Mohd Kamal mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua. Segala jasa baik tuan/puan hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya. Saya memohon semoga tuan/puan dapat mendoakan beliau supaya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin...

Al-Fatihah....

359 comments:

1 – 200 of 359   Newer›   Newest»
aiEz said...

Assalamualaikum,salam takziah dr saya buat pihak keluarga arwah...Al-fatihah..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Salam takziah dari saya .. Semoga Allah mendapat perlindungan disisi-Nya .. Al-fatihah ..

Mas Ahmad Safwan said...

.salam tazkirah dari mas
.al fatihah kepada arwah

Eleena Nadhirah said...

salam takziah..
semoga rohnya dicucuri rahmat
alfatihah

Shadow Of Life said...

salam takziah....semoga roh nya dicucuri rahmat..amin..

cik xxx said...

alFatihah untuk beliau.

Sedih melihat kepergian org tersayang. Berat mata melihat berat lagi bahu memikul. Be strong A'kashah dan keluarga..

Semoga rohnya tenang disana..Amin Yarabbal-alamin.

shinode said...

AL FATIHAH

aliip said...

....

aliip said...

Al-fatihah

eyka domo said...

salam takziah dari eyka dgn domo..keep strong awak n keluarga!!

eyka akan selalu doakna dia..amin..:)

Kak Wan Kamsiah said...

alfatihah & slm takziah buat keluarga arwah.

salwaismail said...

assalamulaikum. takziah. semoga dia ditempatkan dikalangan org yang beriman.

Nobita Sensei said...

Takziah..

huda jamil said...

takziah diucapkn kpd keluarga arwah. semoga arwah ditempatkan bsama org2 yang beriman. aminn.

de Picasso said...

owh. Al Fathihah. huhuhu~

Cik Miera said...

salam takziah dr saya...

♥ eyka elisha ♥ said...

salam takziah dr sy..al fatihah buat arwah =(

ika~~ said...

takziah~
seyesly td trkejut tgk blog telor naik kt dashboard..rupa2nya abg dia eh yg post.
al fatihah buat arwah~

normala_ali said...

Assalamualaikum.. salam takziah..

✖[Hanjiechan]✖ said...

takziah buat keluarga..

Cik Muda Nurul:) said...

harap anon yang telor maksudkan tu, dapat maafkan telor..amin..^^

cieda koike said...

al-fatihah utk arwah..takziah buat saudara sekeluarga..

Dee Chicuita said...

sedihnyaa T__T takziah buat keluarda Telor :'((

Faiz Tapit said...

semoga arwah tenang di sana. amin..

koala said...

Ya Allah ya tuhanku.. Tempatkn la hambamu ini di tempata2 org yg beriman ya Allah.. Al fatihah buat Arwahyarham abg ku Abdul Hakim bin Mohd Kamal...Semoga roh beliau ditempat di tempt org2 yg beriman...

Ms. Ann said...

AL FATIHAH buat arwah..

semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 beriman..

shereena said...

alfatihah..takziah.

Awan Biru said...

Innalillah hiwainnalillah hiraji'un.
Al-Fatihah...
Semoga roh arwah tenang bersemadi dan mendapat rahmat Allah. Amin.

Sidratul Muntaha said...

takziah.
al fatihah untuk almarhum.
mudahan jannah tuknya...

Amanda Sasha said...

Takziah buat keluarga... Al-Fatihah

n-m-i said...

selesai sudah riwayat seorang pejuang d muka bumi Allah ini...moga arwah tenang d sana...takziah buat keluarga arwah...

Siti Shahidatul Asmidar said...

Takziah ye.... Semoga tabah dan bersabar... AL-FATIHAH...

Khadija Sakaria said...

Al fatihah untuk arwah Akim. dia tk berhutang apa2 dgn saya. saya yg bnyk terhutang budi dan nasihat dari dia. semoga arwah ditempatkan di kalangan org yg beriman, Amin.

Miznadyya~B*licious said...

takziah untuk seluruh pihak keluarga arwah.semoga beliau ditempatkan dikalangan org yg beriman..amin

Miss Eyda said...

salam takziah buat arwah. al fatihah.

nurdani said...

takziah..semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman...

♥c!k Ann♥ said...

salam takziah!
al-fatihah~~

Amalina said...

takziah buat ahli keluarga.

miss kunangkunang said...

takziah buat arwah.. al-fatihah

.sweet-ants. said...

takziah keluarga ab.hakim..

chantekdress said...

Takziah buat arwah. Al-Fatihah.. :(

Saya suka sangat baca blog arwah. Sebab lepas baca, mesti rasa ceria.. Semuanya tinggal kenangan..

Al-Fatihah.. Semoga roh arwah ditempatkan disisi orang orang beriman.

areteacar said...

al-fatihah...
semoga dia tenang di sana..

Bos said...

al-fatihah....

Ain Asrar said...

salam .takziah buat keluarga! semoga kau tenang di sana Abdul Hakim bin Mohd Kamal. al-fatihah~

nadiemsharmz said...

al-fatihah...semoga roh arwah dicucuri rahmat...aminnn

ecadwinkyasha said...

alfatihah....

darxniq said...

la..nape abis sume xder?..anyway..alfatihah

Alin said...

apa yg boleh alin kata, ucapan takziah dan al-fatihah buat saudara hakim. blog hakim sentiasa menjadi kenangan buat para blogger termasuklah alin sekali. belog hakim sentiasa meriah bagi alin. semoga rohmu dicucuri rahmat. :'(

mOnAlEa said...

al-fatihah.....mana entry dia yang lama2x

rudy syah said...

Salam takziah dari http://rudysyah.blogspot.com/
buat keluarga arwah.
Semoga arwah ditempatkan dlm golongan org yg beriman & beramal soleh.

ryn said...

aha mne entri2 nye..
telor sakit ke?..

AziE said...

alfatihah & takziah

Sylangster Pressure said...

takziah pd keluarga arwah..

masshie mastura said...

takziah..

ryn said...

salam takziah untuk nya..
aminn.

lemangcute yang Kosong said...

Innalillah.. alfatihah untuk Adik Abdul hakim.. so sad.. alfatihah..

saharinasaharudin said...

Alfatihah.kehilngn beliau amatlah dirasa.he's gud blogger ;(

Jamil Bin Sulaiman said...

Saya baru saja mengenali blog ini,lebih kurang dua bulan yg lalu. Tau-tau dia dah pergi meninggalkan kita. Cepatnya masa berlalu. Moga roh beliau ditempatkan bersama roh orang-orang yg beriman. AlFatihah

advertise 1mdesign said...

banyak2lah kita bersama2 sedekah Alfatihah kepadanya..semoga rohnya ditempatkan ke dalam golongan org2 yg beriman amin3x

Cik Kamoo said...

Al-Fatihah ....

♥yaya budak suka embun♥ said...

alfatihah buat saudara hakim...

nur izzma hanis said...

al-fatihah .
semoga rohnya dicucuri rahmat oleh ALLAH S.W.T . amin .

Cik Cempaka said...

Assalamualaikum...

salam takziah dari saya
Moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

nynarara said...

terkejot dgn permergiannye..mcm xpercye...btol ke?? dah xde dah belog yg sye nk usha2 dah..huhu...
salam takziah bt keluarge...semoge rohnye dicuhcuri rahmat..amin...

Siti Mashitah Saidin said...

takziah untuk keluarga arwah...

yusfa said...

Al-Fatihah...

walaupun tidak knal secara rapat dgn arwah, tapi sangat2 terasa kehilangan..sebab blog arwah blog yg wajib sy bukak hari2..kalau dah masuk kadang2 sampai 2 3 jam...

semoga arwah ditempatkan dikalangan para solihin...

combi said...

Salam takziah..combi cedey ngn pemergian beliau .. semoga rohnye dirahmati Allah ='(

ARMZ said...

Salam takziah.
Al-Fatihah buat beliau.

Pyka Rahmat said...

takziah.

akan rindu cara dia berblog.

mendatak hijau said...

takziah buat keluarga beliau

Nur Athirah said...

Al Fatihah & Takziah :(

Lili Sakina said...

salam takziah...Al Fatihah

~hAKim ZaiLAn~ said...

takziah...alfatihah..

hana said...

takziah tuk family...
saye baru je knal arwah..
semoga arwah ditempatkan bersama orng yg beriman..

GamUHU said...

Salam takziah dari blog GamUHU buat keluarga arwah. Semoga arwah ditempatkan dlm golongan org yg beriman & beramal soleh. amin..

Nasuha Suhada said...

takziah..semoga arwah tenang di sana..Al-Fatihah..

Wani said...

takziah...
al-fatihah

Azri Fathurrahman said...

sedih nya .. :(
salam takziah dari saya ..
al-fatihah ~ dan semoga roh arwah Abdul Hakim Bin Mohd Kamal di tempatkan dalam golongan yang beriman .. amin ~

mushroom said...

alfatihah.. takziah kepada keluarga.. sungguh ramai yang tersentap atas pemergian arwah

Ainun Azli said...

Innalillah..semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman..

deeya said...

harap semua entri nya dikekalkan buat kenangan

takziah :) alfatihah

syufaa said...

takziah buat family allahyarham.
cepat sgt semua ni terjadi.
ajal tak menunggu sesiapa. :(

al-fatihah.

ღ Sis Aieda ღ said...

moge arwah ditempatkan dikalangan org beriman..

amin :(

pandangkedepan said...

takziah buat keluarga arwah...

pu3mas said...

salam takziah untuk keluarga arwah.. harap tabah menempuh dugaan ALLAH.. byk kan berdoa untuk ARWAH k... saya turut terasa kehilangan arwah.. rindu dgn jenaka arwah.. die mmg sempoi..

INNALILLAHIWAINNA LILLAHIRAJIUN =)

mas saari said...

salam takziah dari saya buat keluarga arwah...harap semuanya tabah!

al-fatihah utk arwah dan semoga rohnya dicucuri rahmat..

*cimOt* said...

al-fatihah dan takziah..

Seri said...

innalillahi wainnailaihi rojiun...salam takziah dari seri...al-fatihah untuk arwah...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

dia kesygan ramai
rindu sgt..
al fatihah

Ain Zulaikha said...

takziah kepada keluarga, al-fatihah..

J.Syazwana said...

semoga rohnya dicucuri rahmat dan aman di sana :')

SaYraH WonDerLanD said...

takziah buat family arwah. Smg roh nya dicucuri rahmat dan smg ditempatkan dengan org2 yg beriman

syazaazleen said...

salam takziah.

Tqa said...

takziah . semoga roh nye dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat org yg soleh . amin

Fina Fento said...

al-fatihah..

Cik Ungu Kamila said...

semoga hakim aman di sana. al-fatihah dari ila.

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

salam takziah.
semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. amin. al-fatihah

neyra shazeyra said...

takziah

fairuz said...

takziah. :'(

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Walaupun tidak begitu "menghubungi" arwah di blognya, namun masih lagi sy membaca mana2 tajuk artikel yang menarik...

Al Fatihah... kita yg masih hidup ini perlulah sangat2 beringat.. lakukan perubahan ke arah Islam yg sejati sebelum kita dijemput pulang oleh Allah SWT... Segeralah tinggalkan dunia yang lagha...

Adah dimie. said...

salam takziah,
moga rohnya dicucuri rahmat,
al-fatihah..

Faradatul Shafienaz said...

Al-Fatihah . Semoga Roh-Nya dicucuri Rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman . Aminnn Yarobbal Al-Amin ...

mcm ni lah said...

alfatihah 2 hari sblm meninggal dunia beliau tlh follow blog sy,. semoga ditempatkan bersama org2 yg beriman

Afir said...

al fatihah

shuko said...

Assalamualaikum..takziah kpd keluarga arwah..dah sebulan xmelawat blog dia..baru tergerak hati nak melawat hari ni..rupanya semalam dia dah xde..

mimielurve said...

takziah..

Hanani said...

takziah~
siyez , aq trkejot gler td . btl ke ??
aq akn rndy blog nih .. ni blog wajib aq salu view . mmg btl . ceria jer pas visit blog dyer .
mmg tiap ada entry bru je msti tgk . gonna miss him a lot .
AL-FATIHAH~

sarah_lpu said...

takziah..alfatihah..

~~Masharul~~ said...

Al-fatihah dan takziah di atas pemergian arwah...going to miss his writing in working 'Telordibasuh.blogspot.com'..RIP..

Rahmad said...

al-fatihah..

salam takziah dari sy..

ibuintan said...

salam takziah dari saya...

semoga Allah mengampunkan dosa2nya

tiada lagi teguran dan lawak jenakanya

ieka said...

takziah untuk seluruh pihak keluarga arwah. moga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..

UHaiman said...

alfatihah...

Brilliant Marjan said...

salam takziah & al-fatihah..moga beliau ditempatkan dikalangan hambaNYA yg beriman..amin

CIK BIRU in da house! said...

al fatiha..pemergian beliau amat terasa...salam takziah utk anda sekeluarga..

Cik Mary said...

al fatihah..

penyisir rambut said...

al-Fatihah...
walaupun mengenali beliau melalui blog...
tapi sangat tersentap hati ini..
bagaikan ada tali pesaudaraan saja..
smoga arwah dtempat kan d kalangan org beriman...

+dieabella+ said...

semoga roh arwah dicucuri rahmat dan dtempatkan bersama org2 yg soleh...amin...=(
he made me smile,laugh...=(

sya hassan said...

Allah lebih sygkan dia.. AL-Fatihah... salam takziah buat keluarga arwah..

manjae camiela said...

al fatihah T___T moga allyarham tennag disana

Yuyu Musa said...

al fatihah..

cik FIFFY said...

merindui telordibasuh.
AL FATIHAH

aneem said...

alfatihah...tkjt sgt..

Mar said...

salam takziah,..alfatihah buatnya,.semoga rohnya berada dikalangan orang yang beriman..

aidawahab said...

takziah.... (typeless) (T_T)

mi-ra-is said...

salam takziah....moga arwah dicucuri rahmat....al-fatihah....

munna said...

Al-Fatihah buat arwah..dan salam takziah buat ahli keluarga

LaDy DeLLaZ said...

salam takziah.. Al-Fatihah.. semoga keluarga arwah Hakim tabah..

miwwa J said...

telor :(

al-fatihah...

semoga arwah ditempatkan di kalangan org yg beriman....amin.

matikatak said...

Salam takziah..

Anis Suzanna Maravilla said...

al-fatihah buat arwah..semoga rohnya dicucuri rahmat hendaknya...

aza shafiza said...

salam takziah....

sy turut doa kn smoga arwah d tempatkn d kalangan org beriman

aminnn

NOOR FATIN said...

al-fatihah kepada arwah.. moga rohnya dicucuri rahmat. ramai blogger rasa kehilangan..

ishiko said...

takziah
al-fatihah...

Rusydan Ashaari said...

salam takziah.
al-Fatihah.

wawa nasruddin said...

takziah~
al-fatihah untuk arwah.. smoge rohnya dicucuri rahmat.
siryes t'kjut ble dpt tw..mcm x pcye je sbb bru2 ni bru bkak blog allahyarham..

Angah's blog said...

salam takziah

TaYa_aLdO said...

condolence..

ANGAH said...

al-fatihah untuk beliau dan takziah untuk keluarga arwah...

mne post arwah yg lain?

eiela said...

salam takziah kepada keluarga hakim. semoga jenazahnya ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

BLADE EDGE said...

salam takziah buat keluarga arwah..

kami semua warga penulis blog (Blogspot) mendoakan semoga arwah tenang bersemadi di alam sana dan ditempatkan bersama orang2 yg beriman.

segala pengetahuan yg baik2 tu kami ambil sebagai peringatan dan pengajaran selama kami masih hidup, dan semoga segala kebaikan yg pernah disampaikan kepada kami semua diberikan ganjaran pahala oleh Allah s.w.t. sebagai bekalan buat arwah di sana..amiinnn...

Puteri Iqa Izyan said...

salam takziah untuk keluarga telur.

telur, thanks sebab dulu rajin sgt blogwalking. kami semua akn rindukan telur :'(


semoga arwah tenang di alam sana...
amin..

Yeop Lagend said...

takziah utk keluarga.
al-fatihah......

mizmizza said...

salam takziah...

MiSs LyN said...

takziah..semoga arwah tenang di sana..amin..

Syat0za Zai said...

salam takziah dari saya Zai :(

a i d a ; said...

salam takziah..

al-fatihah.
smoga arwah tenang di sana.

! Nurida Ardy said...

Takziah..Al - Fatihah untuk Arwah...

sOFiAn said...

al-fatihah...ya allah..selama ni aku follow blog hakim la erk...tak tahu plak dia practical kat tempat aku....

Maslina Roslan said...

Al-fatihah dan salam takziah buat keluarga arwah...semoga arwah di tempat orang2 yang dikasihi oleh Allah swt...amin

ABU said...

al fatihah..
salam takziah..

..:::pixiefay:::.. said...

takziah... semoga arwah tenang disana..
Al-Fatihah..

nurul azfiza said...

salam takziah . al fatihah .

Gadis Pantai Timur said...

salam takziah..moga arwah dicucuri rahmat..

kata kila said...

salam takziah. al-fatihah

zahar said...

Innalillah.. alfatihah untuk Abdul hakim..

~Nur Zulaiha~ said...

takziah.. al faltihah,,

dieya said...

Assalamualaikum...
salam takziah buat arwah dan keluarga...al-Fatihah

d_LA said...

TAKZIAH KEPADA KELUARGA ARWAH..
Semoga arwah tenang di sana dan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..Amin...

AL-FATIHAH...

KayRole said...

Al-fatihah

naz said...

takziah. Al Fatihah

Mr M said...

Tak kenal beliau, tak tahu pun sape beliau, tapi saya menangis bila tahu beliau tiada...

Al-Fatihah

mommylavender said...

al fatihah~ n takziah tuk keluarga ....

Muhammad Al-Imran Bin Zainuddin said...

al-fatihah. smga beliau ditempat dalam kalangan org2 yg beriman...

piko said...

Al-Fatihah.. semoga arwah dicucuri rahmat.. takziah untuk keluarga..

piko said...

Al-Fatihah.. semoga arwah dicucuri rahmat.. takziah untuk keluarga..

Chempaka Sari said...

alfatihah...

Fadah said...

Salam takziah dan al-fatihah untuk beliau...
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman...
Amin...

Xeera Nazira said...

aaa~ sedihnya dah tak dpt bace entry2 telor lg. bru je on9 tibe2 dpt taw telor dh meninggal. al-fatihah...

Ali Kanchan aka Pirate said...

Al-Fatihah utk Arwah. Semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman... Itulah ketetapan Allah, tidak kira usia...

Razis said...

salam takziah utk keluarga arwah. semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan digolongan yg beriman..

Ana said...

alfatihah... :(

suffer8zine said...

Wi Will Miss You - Al Fatihah

Waniey Khirzuan said...

alfatihah.. takziah..

walaubagaimanapun, harap entry beliau yang lepas2 akan ada balik untuk menceriakan hari2 kita dan untuk melepas rindu jenaka2 beliau.. :)

nur said...

ALFATIHAH.
MOGA DICUCURI RAHMAT DAN HIDUPNYA MENDAPAT BERKAT. kehilangan ini pasti memberi peringatan untuk kita semua yang janji Allah itu pasti. Salam takziah buat keluarga..

e F a said...

al fatihah, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang yg beriman~ aminnn

sitihalisa said...

AL-FATIHAH buat beliau. semoga roh nye dicucuri rahmat.

mati itu PASTI, hidup INSYA'ALLAH.

Panda Berlipstik said...

ya ALLAH....subhanallah terkejut sgt.....AL-FATIHAH

Chuck said...

satu kehilangan besar dalam dunia blogger. al-Fatihah. semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.

Nur Zaheera said...

alfatihah. semoga rohnya tergolong dalam kalangan orang beriman, aminn.

ketawariang said...

kehilangan dia memberi kesan yang besar terhadap kami semua...
moga Kau aman di sana...
masih sedih mengenangkan pemergian beliau walaupun sy hanyalah silent reader di blog ni...

syieda said...

Al-Fatihah...

E-NYCE HAN said...

takziah kpd keluarga.. al-fatihah..

bamAZEERA said...

Salam takziah saya ucapkan .Semoga roh nya dicucuri rahmatNya. Al-fatehah ~

matahari said...

moga arwah ditempatkan ditempat orang yang beriman...sy ucapkan takziah kepada keluarga Arwah....

r2!m5!5 said...

salam takziah...

FaqeerSyada said...

saya akan merindui entry2 yang dia post lepas ni. alfatihah. moga arwah ditempatkan ditempat orang yang beriman

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

al-fatihah buat arwah dan salam takziah buat keluarga arwah

Aifa Afiqah Sulaiman said...

al fatihah...huhu

Ummi syafiqah said...

takziah sy ucapkan buat pihak keluarga.
al-fatihah...

FIRDAUS HUSAIN said...

salam takziah..

♥ChentaDia♥ said...

Tazkiah buat keluarga arwah.Al-fatihah

yokoYOKO :) said...

sedih . hemm =(

al-fatihah . smoga rohnya ditempatkn dgn org2 yg beriman

elnino moona said...

al-fatihah utk arwah..huhuhu

qaseh mutiara said...

TAKZIAH...sgat2 terkejut dgn berita ini.semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.aminn..saya mewakili peminat blog ini meminta spaya artikel2 lama yg mgandungi berita/pgtahuan ilmiah dikekalkan utk tatapan pmbaca spaya ilmu pghtauan yg dsebarkan arwah berterusan sbg amal jariah arwah yg takkan ptus.artkel2/entry yg tdk ssuai bleh dkeluarkan spaya tdak dpersoalkan 'di sana' nant..al-fatihah...

miss nadya said...

salam takziah..Al-Fatihah..Amin...

Nikisa Izas said...

Al-fatihah:(

Cik Yana said...

Takziah dari cik Yana. Tak sangka arwah dah pergi tinggalkan kita. Terkejut jugak sebab memang selalu singgah sini. Al-Fatihah, semoga roh arwah berada di kalangan orang-orang yang beriman.

CikYana(",) said...

Al-Fatihah utk arwah
Semoga roh arwah dicucuri rahmat

Takziah utk keluarga arwah
:(

mai meowmeow said...

al-fatiha untuk arwah ,

takziah untuk keluarga arwah .

moga arwah ditempatkan di tempat org yang beriman .

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 359   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...