Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, August 11, 2011

UPDATE : Game paling susah

Hehehe. Ini lah game paling susah sekali telor rase. Sape boleh menang, memang champion. Hehehe. Game ini tentang perlawanan lumba lari. Sape lari paling laju, dia akan menang. Tapi masalahnya, sebelum boleh berlari, kena la berdiri dulu. Haaa.. bab ini la paling mencabar. Nak berdiri pun susah, ada hati nak berlari. Memang tak akan menang punya la. Hehehe.



UPDATE : Sape nak cuba main game ini, boleh la cube ya. Telor dah dapatkan dah game ini. Semoga berjaya untuk berdiri. Hehehe.

Sila KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK disini untuk bermain.

Sape yang dapat berlari jauh, boleh la email kat telor screen shoot nya ya. Nanti telor upload kat blog ini sebagai tanda bukti yang korang memang champion main game ini. Hehehe.

18 comments:

bondod said...

macam best jer..ahaha, mane nak boleh dptkn game nieh..nk try maen.

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ADEH!!!
CMANE NAK MAIN NYH???

AyuCandy said...

Hahahaha kelakar. Minum susu Anlene ye.

Halusinasi said...

tulang patah..haha

Athirah Sazale ^_^ said...

lorh...mcm breakdance pun..shuffle pun ade...sumpahgilasusah..tapi bukan game ni je susah..byk lagi gama mcm ni...

shah rizan said...

http://s1206.photobucket.com/albums/bb459/shah07rizan/?action=view&current=2011-03-03030346.jpg

ErasHihi said...

Tak silap nama game ni qwop . Cuba search kat gooogle.

MiSs LyN said...

hahaha..lawaknye...

iekasub said...

ahahhaa. gelak sakan tengok orang tu tak bangon2 XD

irwan miswan said...

kah3....perghhhh game paling mencabar siottt

~Nur Zulaiha~ said...

giloo pnya game.. haha

Adik As said...

Yes...dapat 32.9metres je..adakah paling tinggi??hehhee..(^_^)...nk email kat sape untuk tgk bukti ni..laallaa

Xeera Nazira said...

mmg game plg mencabar. dh try main. plg tinggi pn dpt 1.4 je. hampeh..
tgk vid ni rasa sian plak kt patung tu. x berlari2 dari td..

FaqeerSyada said...

hahahha! org tu mencarut2

-abgtelordibasuh- said...

boleh email kat telor screen shoot nya. Nanti telor buat carta larian. Mesti best. Hehehe.

Tapi nak bagi tips sikit. Ada yang dah habiskan larian 100M. Nanti telor upload gambarnya :)

mya bajuri said...

mane email nye? dapat half-way je ;p

lemangcute yang Kosong said...

lemang berjaya habiskan..walaupun cuma berlari pakai lutut..kui..kui..kui.. thanks sebab share games yang kelakor tak hengat nie..

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150288862048684.358816.553568683&l=c40fae2733&type=1

-abgtelordibasuh- said...

mya bajuri : sila email kepada telordibasuh@gmail.com ya :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...