Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

About owner telordibasuh!!!

Biodata emmm punye diri...
 
Name: Abdul Hakim Bin Mohd Kamal

Birthday: 25 September 1986 - 19 May 2011

Job: Student

Lokasi: Sepang New Village, Malaysia

Activities: suka melancong dengan duit family hahaha...

Kenape Telordibasuh???


ni semue terjadi semase balik dari class...dengan menaiki KANCIL SUBARU bercaler biru... kami ternampak 1 kaen rentang yg mempromosikan "charkuehtiaw telordibasuh"...so agak2 korg la charkuehtiaw kat kedai laen telornyea xDibasuh ke??? hahahaha...then tercapai la ilham tok membloger kan diri ngn tag line Telordibasuh....


blog telordibasuh menyediakan joke dan gambar-gambar yg mungkin u all xpenah lihat n bace lagi.tapi sory la klu ade yg dah tgk hehee..


"Al-Fatihah buat Abdul Hakim Bin Mohd Kamal. Semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Amin..."

53 comments:

Anonymous said...

syok abis le bce blog nie...
gmbr sume menarik..
bravo la telordibasuh..

suri said...

25/9/ tarikh lahir suri ;)

arek said...

cayokk cayokk telormembasuh..

Peraduan: Copy & Paste Raya

:"♥Warnida:"♥ said...

unik sngh la nma nya ni...aduyaiiii
apa2 pn smoga berjya memantop kn blog ni ok....blog untuk smua:-)

E.I said...

macam nama kedai pakcik gua je
huhuhu

Suziela said...

hakim best la...

duyya juymonth said...

blog first guy yg i shuke shuke shuke sangat, da macam jd satu bahan bacaan lak, sonok sangat sebab i dari kecik i ni minat bace tapi harus, sunat, wajib ade GAMBAR! cool, keep it up oke!

Anonymous said...

best la blog ni.yg plg penting skali info die mmg terbaekk.tebaekk wok!! nk minta share sdikit sbanyak boleh??
plss eah

Anonymous said...

tak nak keja dengan magazine ke?
cara penyampaian anda menarik dan boleh buat duit umur muda2 nie.

masshie mastura said...

fusyooo, org ats nie ajak eggy join magazine, weewit ;)

Gadis Kucing said...

best woo blog..macam2 ada...

Fara Farhana ♥™ said...

kat semeling, kedah.ada kedai charkuewtiaw telur dibasuh.

agak-agak banner tu hari sama company kot dengan branch yang kat semeling ni.hehe :)

fadah said...

@ Fara Farhana ♥™ - oooo..yang kat semeling tu yer....
dekat ngan kampung fadah punyer tuk wan tu....
charkuewtiaw SG 2

Anonymous said...

ok.. nie begining.. tapi aku nak try nyelam dulu kat blog ni baru leh komen merapu.. k

dhilla nazli said...

den tga carik.. mano la na add telor niy kt fb..
ahaahhaha

Anonymous said...

finally found ur FB page...
after searching for 4 hours (+ tenet lemmb..)
like u as much as u like to laugh...
ahaha...

Anonymous said...

but..no pics...=( uhukk

Cah said...

The Torre Galatea Figueras (Spain)
Cuba telor search...bgunan nie ada bnyak telor...

AmQ AnaQi said...

pelik nama blog skunk..hahaha

hikari said...

dkt penang pn ade..
restoran telur dibasuh..
pestime tgk, kami tergelak2..
mcm lucu je bunyi dia..hehe

si chentapelangi said...

gua ade nmpk name kdai caketiaw (paham2 sendiri :p) telordibasuh tu kat u gua ni . ptot lah mcm kenal jeh name . kehkehkeh

wardatun syauqah said...

taw...kat kepala batas kan...hahaha..kat penang...

hana said...

macam pernah nampak je banner tu..tp tak ingat plak kat mane..haha

yo87 said...

Innalillah. Owner telordibasuh aka Hakim Kamal telah pun pergi mengadap Ilahi. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin. Aku dah kehilangan seorang kawan baik + sebilik. Al-Fatihah.

adLedash said...

salam..

author sakit ape? Inalillah~ al-Faatihah.

Ir. Cacing Kerawit said...

charkuehtiaw telordibasuh dekat kulim, kedah kan?

Abang Zam said...

admin dah arwah..sakit asma
al-fatihah

belog ni sumpah best..alahai

sengat said...

al fatihah

Chegu Zubir said...

aL FATIHAH SEMOGA KAU TENANG DISANA

farah said...

alfatihah

biruMerah said...

al fatihah

Pena Marhaen said...

al-fatihah

♥ChentaDia♥ said...

Al-fatihah :(

Heartzirah said...

Al-fatihah..

Pijisketch said...

siap memang betul en..

Job: student sampai mati

Siyes aku sedih bile tengok perkataan tu

Al-Fatihah :(((((

Syat0za Zai said...

job : student sampai mati


=( al-fatihah~

sYaza said...

al fatihah.... =(

GamUHU said...

"Job: Student sampai mati."

point ni aku teringat lepas tahu berita kehilangan admin pergi mengadap Ilahi.

Takziah untuk keluarga arwah.

Al-Fatihah.

ecadwinkyasha said...

al fatihah buat arwah.

Farierahasanz said...

alfatihah =(

ayt student sampai mati tue buat masing2 sentap n sebak.!!

moge roh nye di tempat kn di kalangan org2 yg beriman . .amin ~

aien zell said...

al fatihah untuk arwah..

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

setuju dgn semua.

student sampai mati !!

admin macam tau akan terjadi...alfatihah lagi sekali. semoga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman. sedih nye tgk blog nie. :'(

Tuan Penasihat said...

al-fatihah buat arwah.
hmmmmmmmm................
tak mampu berkata apa-apa.
semoga allah mengampunkan segala kesalahan arwah dan menempatkan rohnya bersama kalangan orang2 yg beriman.
amin......

Ailyl Rozanna said...

al-fatihah.

dunia blogging kat malaysia ni dah kehilangan seorang blogger yang paling kuat blogwalking ke blog blogger lain. Semoga roh ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin.

Semoga tenang di sana..

Amin.

Johnny said...

Al - Fatihah, tetiba teringat kat beliau.. rasa mcm baru semalam je borak2 dengan beliau..

SoutulMujahid said...

ya Allah sebaknya. ya Allah ampunkanlah dosa2nya. amin

Norlida Ramli said...

al-fatihah..baru je tau...
semoga roh dicucuri rahmat & ditempatkan di kalangan yg beriman..amin..

محمد رازيق said...

al-fatihah.

Che Armad said...

Al-fatihah...
semoga roh nya dicucuri rahmat...

Ernie Andi Nasir said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat.
Al-Fatihah.

Norasiah Nasir said...

Al-fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat,dan di tempatkan bersama org2 yang beriman

Zack Kool said...

so, sape yg tulis semua entri blog ni? selepas kematian the ownernya?

sofian akasah said...

alfatihah untuk arwah..


tugas menulis belog ini selepas ownernya diambil alih oleh org yg terdekat dengan arwah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...