Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, January 6, 2012

Manusia 100 Tahun

Mereka-mereka ini semuanya berumur 100 tahun. Rase-rase kita semua akan merasa tak umur 100 tahun macam mereka-mereka ini juga? InsyAllah jika umur panjang :-)













Dikopi dari acidcow

9 comments:

aque said...

insyaAllah....


semua pown gg penuh kan....

| telOrDigOreng | said...

yg last sekali tu ronald mcD ke?hohoho

AmirFX said...

Queen Elizabeth takder ker?

Aini said...

hampir sama je muka semua... nampak sihat walaupun dah 100 thun

aku nabihahaha:) said...

kenapa xda button like n share mcm dulu dulu?

-telordibasuh- said...

aku nabihahaha:) : Okey. Button share dah ada. Tapi dah ditukar kepada "Jom kongsi telor" Hehe..

MsCoffeeCat said...

yg opah2 smua comel2 je pkai klip rambut. haha..

BLADE EDGE said...

insyaallah kalo diizinkanNya, mmg merasa la hidup dgn umur panjang..

time tu dpt la tgk cucu cicit dah besar panjang. anak2, sedara mare n kawan2 lain maybe akan ada yg dah meninggal..wallahualam...

nur chahaya abadiey said...

insyaAllah..tak de yg musthil dgn izin Allah kan :)..smoga umur yg pnjg dn diberkati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...