Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, August 6, 2011

Jom kita test :-)


Telor dapat ini dari mukabuku kawan telor. Memang kelakar. Hehehe. Jom kita test.

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

Sila gabungkan perkataan anda. Haa... Apa jawapannya? Kongsi-kongsi la jawapan anda. Kalau yang jujur lagi best. Hehehe. Macam telor lahir 18 April. Sekarang telor tengah pakai baju jersey Itali warna biru. Jadinya... "Aku peluk Girlfriendaku Sebab aku tak tahan". Kuang kuang kuang.. Macam betul aje. Hehehe..

37 comments:

CIK PARO! said...

Aku lambai dekat kawan baik aku sebab aku perasan cantik!

hahahahhahhaha..
nak pi tukar warna baju lain lah!hehehehh

Monster Siti said...

aku terlanggar Lee Chong Wei sebab aku gila =="

Afuan Shah said...

hahahaha..aku terhantuk raja lawak sebab suka hati aku la...kuang3!!

Eira's Chocolate said...

Aku terlanggar Siti Nurhaliza sebab aku suka single... hahahaha ape daaaaaaa~~

cik marikh said...

aku muntah depan orang gila sebab aku gila...=,="

RaNiA said...

"aku peluk driver bus sebab aku cemburu"..hampeh tul...hahaha

Norasiah Nasir said...

Aku Kentut depan gangster sebab bomoh suruh..hahahaahahahaha.....

Cik Zety said...

aku muntah depan gangster sebab bomoh suruh -.-''

lionteen said...

aku cinta driver bas sebab suka hati aku la... wakakaka

nana.yg.nkal96 said...
This comment has been removed by the author.
ketawariang said...

aku muntah depan Ronaldo sebab bomoh suruh! haha

Cik Pieka said...

aku jerit depan gengster sebab ak baik hati. hahaha. aptb :D

cpahniza said...

aku terhantuk liverpool sbb aku gila...erk..xbest xbest...

PriMadonNa YueZueL said...

aku lambai dekat boyfriend aku sebab aku fikir aku hebat.....erk....ape neh...L0L......=,="

Liza said...

Aku terkentut depan gangster sebab aku baru putus cinta.

Maybe gagter tu bekas pakwe dia (eh, aku)lah tu.. huhu..

afeezz said...

aku gigit bapuk/maknyah sebab aku tak tahan.... huh!! aper ni woi!!!

meeranamera said...

Aku belasah upin dan ipin sebab aku baik hati

iekasub said...

aku terlanggar mak tiri aku sebab aku perasan cantik.haha. kawen pon belum. :D

iekasub said...

oke salah. ape kaitan mak tiri dengan dah kawen? tu mak mertua laa..adoi =='

kamarizatul nadia said...

aku blasah mak mertua aku sebab aku gile ?

dyah16 ! said...

Aku jerit dekat Mak mertua aku Sebab mak aku suruh.

LOL XD

Mr M said...

Aku cinta handphone aku sebab aku gila...sah gila cinta kat hnphone

cik fara said...

aku belasah kawan baik aku sebab aku tak tentu arah. hahahaha.

Small Dolphin said...

aku muntah depan handphone aku sebab bomoh suruh =.=" HAHA

ARREYR said...

aku cinta drive bas sebab aku baik hati? hahahahhaha! nice :DD

-azreil- said...

aq plok driver bas sebab aq pikir aq hebat

adibah said...

aku cinta gangster sebab aku tak tahan..duh~

madhatteralice said...

Aku muntah depan Raja Lawak/Akademi Fantasia sebab aku baru putus cinta. Perlu ke ? -.-

Ahmad Faiz said...

Aku gigit Musuh dalam selimut aku Sebab aku fikir aku hebat

hahahahah giler ganas aku nih

zhyka ke said...

Aku pergi dating dengan Cristiano Ronaldo sebab mak aku suruh..
hahaha ape seyhhh :D

ujee said...

aku belasah spongebon sbb aku gila...hahahahaha

Halusinasi said...

aku cinta Spongebob sebab mak aku suruh

haha, apasal jd mcm ni...lawak2..

**hudalulu** said...

aku peluk rajalawak/akademi fantasia sebab bomoh suruh...kekekeke

PhyZura said...

Aku peluk spongebob sebab aku cemburu. hehe.

Dinda yun said...

aku terkentut depan liverpool sebab aku fikir aku hebat <3

Wany said...

aku terkentut depan mak merua aku sbb aku gila.. (mcm shit! hahaha.. but fun.. (^_^)

Ayumi said...

Aku menari dengan orang gila sebab aku perasan cantik...dahsyat betul XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...