Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, June 9, 2011

Peti Ais

Jom kita tengok apa yang orang selalu simpan dalam peti ais. Ada yang simpan botol air, buah-buahan, daging dan macam-macam lagi. Tapi yang paling confirm, tiap-tiap peti ais mesti ada simpan telor. Heheheh.















15 comments:

Mr Danel said...

awesome, telur ..kaw sumbat peti ais orang kita..lagi lah..macam2 ada

Tea said...

mane telur? hah, xnmpk pn. huhu.


BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

cupcakekasih said...

telur penting untuk si pembuat kek. untung ada peti ais

Aida Omar said...

bersih je peti ais depa no..

telur tu makanan asasi harus ada..ekeke

sitihalisa said...

baju pon ade? hebat :PP

Pyka Rahmat said...

desperate sangat baju pun dalam peti sejuk. almari roboh agaknya haha

cik zaza said...

baju terlalu byk smpai tak muat almari, terpkse letak kat dalam peti ais.haha

Lily said...

Damnn..sampai bju pon nk p masuk dlm peti ais.. Nk bg rse nyaman sejuk la 2 bla pkai..buang tebiat sungguh..hahahaha

Hanie_Dew said...

mane awak dapt gambar2 dorang nih..hahaha...n3 yang sangat interesting jarang orang nak borak pasal peti ais..

RedVixen said...

yang peti ais kedua tu simpan baju ke???

ohh ddy said...

biase je. tak menarek pun. :(

zura asyfar said...

adess..siyes cm kelakar kalo letak baju lam peti ais..hehe..btw best dis entry :)

Ain Zulaikha said...

hahahahah kemas gila peti ais dia..

hana nabihah said...

heee telur memang kene ader :)

Sylangster Pressure said...

tp apa yg pasti, semua peti tu bersih walaupn ade yg x kemas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...