Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, January 17, 2012

Lukisan Setem

Setem. Dulu kecil-kecilan telor pernah jadikan mengumpul setem ini sebagai hobi. Telor pun tak tahu macam mana telor boleh terjebak dalam aktiviti mengumpul setem ini. Sedar-sedar setem dah ada banyak dalam koleksi telor. Haha.. Tapi itu cerita dulu. Sekarang setem telor semua dah hilang. Tak tahu kemana. Yang telor ingat, telor pernah simpan setem satu ketika dulu. Haha..

Molly Rausch, seorang artis dari New York telah menghasilkan koleksi lukisan setem dengan cara zoom out kan lagi gambar setem itu. Cantik. Ooo.. Macam ini rupanya gambar penuh setem. Selalunya kita tengok setem gambarnya sikit aje. Cantik cantik. Telor rase macam nak start kumpul setem semula la. Haha..







Nak lihat lain-lain koleksi gambar setem Molly Rausch, anda boleh klik disini ya.

Dikopi dari thisiscolossal

3 comments:

Miss FHT said...

awesome!

koala said...

fuyoooo

saffiya_aleesya @ echa said...

cantik2 dan nampak unik laa..saya suka setem yang Little House On The Praire tu, cantik laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...