Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, January 3, 2012

Jawapan yang luar biasa

Haa.. Kalau korang terer matematik, cuba korang jawab soalan ini. Telor bagi tip sikit ya. Jawapan bagi soalan ini sangat luar biasa. Jadi korang kena berfikir secara luar biasa juga ya untuk menjawab soalan ini. Haha..


Jangan klik link ini sebelum jawab ya. Tak best la main tipu... Hehe..


Amacam? Luar biasa tak jawapan dia. Haha.. Kan telor dah kete, jawapan dia luar biasa betul. Ini kalau Albert Einstein jawab pun, belum tentu jawapan dia betul. Haha..

Dikopi dari uberhumor

9 comments:

Imran Rajawali said...

Baru nak cakap John has candy bars sebab abang telordibasuh tulis what does he have now . Tapi diabetes ok jugak .

Nini Mohd said...

hahahh~
tak terfikir plak jawapan camtu. ;D

http://ninimohd.blogspot.com

| telOrDigOreng | said...

demit! gue terkene..hahaha

Eyfa Zalifa said...

hahaha~
bihak.one word.

SaKiNaH (*_*) said...

heheheee.. ni bkn math prob nie... kih3

MsCoffeeCat said...

cisbeger...haha..*senyum senget*

Hanin Farhana said...

okay... betul jawapan saye.. :)

~Nur Zulaiha~ said...

wahahaha.. lawak toll

epalejau said...

yeah! yeah! jawapan i betolllllllllll!! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...