Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, December 27, 2011

Video Misteri

Tengoh syok-syok telor tengok youtube, telor terjumpa video misteri ini. Video misteri ini dikatakan disebarkan oleh WikiLeaks. WikiLeaks adalah sebuah organisasi antarabangsa yang menerbitkan dokumen-dokumen sulit kerajaan kepada orang awam. Video ini dikatakan adalah rakaman mengenai UFO yang telah disorokkan oleh kerajaan (tak tahu pula kerajaan negara mana) dari tontonan awam.

Telor tak pasti samada video ini palsu atau tulen. Nak kate video ini tulen, bila telor tengok, macam adegan dalam filem aje konsepnya. Tapi tak pernah pula telor tengok filem yang ada adegan macam ini. Adoii.. misteri sungguh kan video ini.

6 comments:

Ernee Azmn said...

hurrmmmm...no komen..tp mcm gempak kan =_="

Visual Active Studio said...

sebagai video xpert....saye dengan ini...memutuskan video ini di edit...kerane ade kesan2 pengeditan pada warna awan-digelapkan (sebelum dan selepas letupan) sejajar dengan kawasan tebing sungai yg menjadi hitam... :P

Khry Hnry said...

macam cloverfield, nice job diorang ni. ni orang buat bukan betul pun.

belia bangkit said...

like komen2 diatas

farhan said...

mcm buat je...

M Crew said...

Tarikh video pun 2018. Nampak sgt tipunya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...