Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, December 31, 2011

Azam tahun baru


Haha.. azam tahun baru yang tak dicapai-capai lagi dari tahun 2009. Dah nak masuk tahun 2012 dah. (Waktu telor publish post ini, belum lagi tahun 2012 ya. Hehe..)

Azam mamat ini bukan banyak pun. 6 azam aje. Tapi betul la kot apa yang orang selalu kate. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Ini kan pula azam tahun baru. Lagi la berat. Haha..

Dikopi dari eatliver

4 comments:

ilie said...

bhahahha try to be nice with EX wife

BLADE EDGE said...

mcm 'kopi pes' yg tahun lepas jer :-D

-telordibasuh- said...

Memang kopi pes aje. Sebab azman tak capai-capai lagi. Haha..

epalejau said...

hahahahahahahahaaa!! i like giler gambar yang ni.. serious azam tak hengat main potong je tambah mana nak.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...