Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, December 20, 2011

Rak Buku bertemakan "Target Bookshelf"

Rak buku yang direka oleh Mebrure Oral, seorang pereka industri dari Istanbul, Turki ini sungguh unik. Dengan tema "Target Bookshelf", buku diletakkan mengikut situasi. Jika buku sudah dibaca, letak ditempat "Has Been Read", jika belum dibaca letak di tempat "Will Be Read". Wow.. gempak tu..

Telor kena beli rak buku ini. Sebab bila ada rak buku macam ini kat rumah telor, orang akan nampak macam telor ini seorang yang suka membaca. Hebat tak permainan minda telor? Haha..



Dikopi dari bonjourlife

7 comments:

JungRara said...

beli rak ni pas tu letak buku ilmiah byk2 kat belah has been read..hihi

iekasub said...

this is best bro. i want one!

E Ja said...

awesome!

BLADE EDGE said...

kreatif jugak..sesape yg ulat buku tu mmg wajib beli la :-)

MERAH said...

Menariknyaa, cantiknya.nak se.

yaya said...

semmmaarrrtt...kan bgus lau bley letak kt tepi meja study yaya..sjuk mata memandang..ha3..:)

Xeera Nazira said...

rasa nak beli jugak la. kat mane ada jual? boleh taw banyak mana buku dah dibaca n belum baca. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...