Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, December 20, 2011

Misi Mustahil

Sape yang dah tengok cerita Misi Mustahil Protokol Hantu? Telor belum tengok lagi. Tapi kawan-kawan telor kate cerita ini best. Setaraf cerita Ombak Rindu. Hah? Setaraf cerita Ombak Rindu? Biar betul kawan telor nie. Nak tipu telor pun agak-agak la. Haha..

Okeh, bagi yang belum tengok lagi cerita Protokol Hantu ini, jom kita tengok dulu macam mana ianya difilemkan. Wowowo.. Hebat. Telor ingat si Tom Cruise ini berlakon guna kesan khas. Rupa-rupanya betul-betul la dia bergayut. Cayalah Tom Cruise. Nanti bila nak apply kerja kat sarkas, boleh guna skill ini letak dalam resume. Haha..

5 comments:

Sharifah Nadzarah said...

best3..minat tom cruise

Ouji said...

citer dia mmg stail and byk gak humor.. worthy la kalo tgk.. at 1st mmg ingat tu CGI, tapi bila tengok the making, halamak tom cruise wat sendiri.. tinggi tuuuu.. respect laa tom cruise.

kisah hati said...

memang sgat wowww! cter ni..

BLADE EDGE said...

blum tgk lg...kalo berkesempatan nnt, blh la pi tgk...kalo telor blanja smua org, lg best...hehehehe :-D

-telordibasuh- said...

err... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...