Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, December 8, 2011

Semua pendek-pendek

Haha.. Negara Jepun walaupun maju, mereka juga terkenal dengan perkara dan benda-benda yang pelik. Macam dulu-dulu, telor selau tengok rancangan tv Istana Takasyi. Kelakar gile bila tengok permainan yang dimainkan.

Semua pelik-pelik dan ntah apa-apa punya permainan. Haha.. Jom kali ini kita tengok pula bende-bende yang pendek kat negara Jepun tu. Rekod dunia pula tu. Haha.. Jepun.. Jepun..





2 comments:

MaiC0m3yL92nd said...

mmg la world record, tp org pon xleh naik klu train pendek mcm uh, plus tok elevator n eskelator, bek naik tgga, exercise dr pendek tuh jepon, apa la mlas sgt..
but ses smart la dorg, leh juga pikir..maju2~

Faudzan said...

huhuhu sayangnya video ni fake..
perhati orang bejalan kat blakang tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...