Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, November 30, 2011

Rumah Gelunsur

Rumah 3 tingkat yang terletak di negara Jepun ini dibina oleh arkitek LEVEL. Apa yang best tentang rumah ini ya?

Haa.. Rumah ini mempunyai gelunsur dari tingkat 3 turun ke ruang tamu di tingkat 1. Bukan sahaja kanak-kanak akan suka, mak ayah kanak-kanak pun akan turut suka juga main gelungsur ini. Confirm punya lah. Hehe..

Best rumah ini. Telor pun suka juga. Tapi lagi best kalau rumah ini ada tangga bergerak. Orang putih kate tangga escalator. Naik turun rumah cepat aje. Effisyen. Haha..













Dikopi dari izismile

4 comments:

Solihahazahar said...

gila bestttttttttttt!

Lady Shana Sweet said...

nak jugak....!! wa... hahha

telor power said...

siyes terbaek idea pereka nie,,

1. anak2 tak payah pi taman mainan dah baek ribut atau ujan still leh main kat dalam umah jer...

2. anak2 senak melarikan diri dan sembunyi dari mak nye bila ada buat salah. kehkehkeh..

kelemahan :
1. kalo ada adik beradik ramai ok la...kalo x boring juga nak main sorang2.

Nini Mohd said...

hahaahh~
best jugak ni.
non-stop la budak2 tu main gelungsur.

http://ninimohd.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...