Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, November 18, 2011

Jom kita bersenam di tandas

Jom kita bersenam di tandas. Tak sangka ketika ditandas pun kita boleh amalkan yoga rupenya. Haha.. Buku "Toilet Yoga" yang menunjukkan 15 posisi yoga dijual pada harga RM37.88 ($11.99) sebuah. Cepat. Kepada sesiapa yang berminat, boleh dapatkan tawaran harga serendah ini sehingga 31 Desember 2011. Haha.. Oh ya. buku ini boleh di beli dari sini. Selamat beryoga semua. Haha..





Dikopi dari bitrebels

7 comments:

cik aletheea: said...

hahahhahahaha


creative!!!

Norasiah Nasir said...

ermm..masuk tandak utk memerut je..x smpat nk yoga..hahahaa

M. J A S M E E N said...

wahh. bagus ni. sape yg suke dok lama² dlm jamban tu leh la try buat benda baru ni. intresting! hahahhaa

Mr feckry said...

tak pernha terfikri gua care ni

panda said...

mcm mana pulak utk yg gune tandas cangkung pulak telur?

panda said...
This comment has been removed by the author.
~Nur Zulaiha~ said...

"because sometime sh*t doesn't happen"

abis 2 buat apa msk tandas... mcm2~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...