Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, November 11, 2011

Poster filem

Persamaan poster filem diantara satu sama lain yang mungkin tidak kita sedari selama ini. Fakta yang menarik. Rupe-rupenya pembuat poster filem tak ada le susah mana kerja nya. Hehehe..

1. Legs Wide Spread


2. Tiny People On the Beach, Giant Heads in the Clouds


3. Sexy Back (Most Likely to Contain Weaponry)


4. Back to Back


5. The Bed


6. I’ve Got My Eye On You


7. Nature is Blue


8. Black/Orange


9. Run For Your Life


10. Is That Your Face?


11. The Red Dress


12. The Rip-Off


13. Text In Your Face


Dikopi dari acidcow

14 comments:

AyuCandy said...

I love this entryy :)

Amyz said...

yaa, diorang ade persamaan tapi at least the graphic + quality is far better than filem kite.. :)

laskar pelangi said...

haha!

Mila Ahmad said...

dlm byk2 mesti ada yg serupa kan?

misznanarizal said...

andai dapat ku tonton semua filem tu...

Yana Houry said...

wah banyaknye yang nak same...

ainasuhana said...

haha senang rupanya..

Xeera Nazira said...

nmpk mcm senang, cuba test buat dlu. even byk sama tp design mmg tip top la. <3 this entry.

BLADE EDGE said...

mmg xperasan selama ni... tp kiranya seolah dah ada 'acuan' mudah nak buat poster filem...

QaRr JaliL said...

seriusly..ini sgt menarik :)

nabByla said...

awesome.. :))

MaiC0m3yL92nd said...

nice...
menmpakkan sgt la yg dorg mmg xkesah pon kes cilok2 gamba nak dekat sama nih, since all people are using the same kinda image..hurmm..
sgt xde originality, hahaha~

♛ NazirahMoktar ♛ said...

best2..hahahha..mcm tak sangke je byk gile yg sama

mISz SheRa said...

terbaekkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...