Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, November 4, 2011

Rumah berharga RM 600 ribu ringgit

Di daerah Horinouchi Jepun, sepasang suami isteri bersama anak tunggal mereka, tinggal di dalam sebuah rumah yang agak kecil. Rumah hasil ciptaan arkitek Kota Mizuishi ini walaupun kecil, harganya lebih kurang RM 600 ribu ringgit ya. Macam tak percaya aje kan rumah kecil harga mahal. Kalau macam tu, rumah besar harga mesti murah. Betul tak? Hehe..














Dikopi dari izismile

12 comments:

rudy syah said...

stylo...!!

izaryda yasin said...

nampak macam kecik...

tp awesome dan smart.

Si Kawaii said...

Dari luar nampak macam kecik giler. Sempit. Tapi kat dalam, serious lain. Memang cool :)

Norlida Ramli said...

kiutnye umah ni..dr luar nmpk cam kecik tgk dalam sgt ohsem!heheee

EllaAqasha said...

smat ow ne~~

alinlon said...

ni kalo ader pape jadi, snang nk kluar . dan kompem x sesat haha

zures said...

cantik sangat2 kat dalam dia...mesti best dpt rumah cam ni...takyah susah nak kemas...tp mahalnya kos kat sana ye...

Ana Farhana said...

cantekk nyerrr design..

NURUL NADIA ROSLAN said...

patut ler mahallllll. bapak lawooooooooo

bella luna said...

mmg smart, nmpk je mcm kecik and sempit, but inside, mmg gempak,terbaik;)

a_a said...

luar setinggan dalam kondo...

Muhd Lokman said...

sumpah awesome, mmg berbaloi arr 600 ribu pun, sape masuk rumah tu mesti kagum . :'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...