Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, November 22, 2011

Meja yang unik

Meja yang unik ini adalah ciptaan Michael Beitz. Meja ini sesuai untuk mereka yang inginkan privacy ketika makan dan minum. Dan sesuai juga untuk mereka yang sedang dalam perang dingin tetapi masih lagi mahu makan dan minum bersama. Haha..






Dikopi dari mymodernmet

8 comments:

nurkaloi said...

meja exam boleh laa wat camni hahah

deqla manjew said...

hahaha..x nmpk muke psgn kite...bgs juga utk yg malu2 kucing masa 1st time dating!

Ana Farhana said...

haha! sgt unik..

bole wat meja study nih..

Amanda Sasha said...

Makan ruang yang banyak

telor power said...

sambil minum kalo boring2 main gelongsor pun bley gak nie hihhihihi

~Nur Zulaiha~ said...

daripada apa yg sy belajar...
smua nie dipanggil model.. which mean sestu yg mustahil akan kita pakai pd hari nie tp tak mustahil pd masa depan...
cthnya kereta myvi pd hari nie adalah kereta model pada 15 thn lpas adalah pkra yg msthil...

tapi ikut logik akal sy pd wktu skrg,, bnda nie mmg tak best tk mkan bsma2... haha

yantijamal said...

nak maen gelongsor pon bleh ne...

MaiC0m3yL92nd said...

xde dah la org main tiru2 pasni, hahahaha...
gelongsor pon sodap~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...