Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, June 3, 2011

Baju Telordibasuh - 03


Yahooo!!!.... Berikut adalah nama-nama yang telah terpilih untuk penghantaran ke dua baju telordibasuh. Cepat-cepat semak samada nama anda ada atau tidak. Hehehe. Untuk penghantaran baju yang pertama, boleh semak disini.

01. Izma EM 150295645 MY
02. Dayang Noor Hidayati bt Aziz EM 010052002 MY
03. Muhammad Faiz Bin Abd Aziz EM 010051979 MY
04. Nor Saddan Juhari EM 150295570 MY
05. Hazlan EM 150295566 MY
06. Dyg Nurul Khairunisa Binti Awang Manan EM 150295583 MY
07. Suhaili EM 150295637 MY
08. Remy EM 010052055 MY
09. Nur masturah binti ab. rahman EM 010052016 MY
10. Putri Yanti Binti Abu Bakar EM 150297726 MY
11. Norsyahrul Syafsaisyatila Ismail EM 010052081 MY
12. Wan muhamad syafiiq bin safe'in EM 010052095 MY
13. Nurul Ain Fathihah Bt Mohd Roshidan EM 150295654 MY
14. Muhammad syazmie bin hamzah EM 010051965 MY

Untuk nama-nama berikut pula, saya masih lagi belum mendapat detail-detail pembelian daripada anda semua. Jika nama anda ada dibawah, mohon dapat berikan kepada saya detail-detailnya ya di shahzero@yahoo.com

01. Hafiz Razali
02. Noor Maizan binti Mohd Fauzi

Kepada anda yang telah membuat pesanan, tetapi nama anda saya tidak senaraikan, informkan kepada saya cepat-cepat ya. Senarai nama ini saya dapat daripada allahyarham adik saya. Mungkin ada nama yang tidak sempat beliau senaraikan.

Anda boleh semak baju telordibasuh anda sudah berada dimana dengan mengklik gambar Poslaju dibawah selepas jam 5 petang ya. Sila guna tracking number yang telah diberikan.

Semoga semua gembira apabila dapat baju telordibasuh nanti (^_^)

11 comments:

yo87 said...

kalau nk order baru buat kenangan macam mana?? =)

-abgtelordibasuh- said...

Terima kasih kerana berminat. Boleh. Nanti saya akan buka tempahan baru.

Cuma sebelum itu, saya ingin uruskan dahulu tempahan-tempahan yang telah dibuat oleh allahyarham adik saya.

Apabila semua urusan telah selesai, saya akan buka tempahan yang baru. Sabar ya (^_^)

fie vierra said...

i pun nak jugakkk :D

leyzajamil said...

best lah abgtelordibasuh, sporting :)

Ain Zulaikha said...

errr dengan by hand tu camne lak?

Si tAmPAn said...

telor..awat aku puya no tracking xleh pakai?xdapat track pon.ada problem ka?yg no6 tu

cik fara @ fanadz said...

wah..nak buka baru ya..thanks ya abg telor..hari tu tak sempat nak order :(..nak gak tshirt ni buat kenangan. :)

-abgtelordibasuh- said...

Si tAmPAn: Alamak, yea ke. Okey. Takpe. Nanti telor check semula dengan POS Laju ya. Sabar Ya :)

-abgtelordibasuh- said...

Ain Zulaikha: Emm.. bukan Ain inform nak datang rumah telor ambil ke? Ini mesti telor tersalah Ain nie. Mesti Ain lain kot. Heheh. Sorry... Okey. Takpe. Nanti telor pos kan ya :)

Ain Zulaikha said...

betul , ain by hand, tapi hari tu dah email kat shahzero then dia kata dia nak poskan plak.. dia belanja hehehehe terkejut lak .. ok terima kasih :)

kerol said...

nak jugak!!brape rm seketul baju ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...