Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, June 16, 2011

Surat paling stylo

Hehehe. Inilah surat paling sylo telor rase. Surat di antara pekerja dan bos. Apa yang stylo nya? Cube teka.. cuba teka.. hehehe. Telor nak cuba la bagi surat ni kat bos telor. Tgk bos telor paham tak. Hehehe.

11 comments:

Umar Faruq said...

epic letter! haha..

www.umarfaruq.com

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahaha...sangat kreativ..

Dee Chicuita said...

LOL! best gilakk :)

Cik Muda Nurul:) said...

surat kata...."bukan $aya tak nak duit bo$, tapi $aya dah cukup $yukur walaupun duit $aya tak cukup" hahahaha:D

Beeha B. said...

oh Wow! kreatif gile..maksud tersirat dalam isi tersurat..hee

cik fara @ fanadz said...

ahahahah.pandai jugak boss dia jawab.hihi

echaRierie said...

awesome ! haha.. :D

niza said...

nak try gak ar bg surat mcm nih kt bos...huhu...

aque said...

hahahha cool gile bos... hahhaha

Hanie_Dew said...

hahahaha..memang cool habis..bukan takat cool je..dah beku dah..

sOFiAn said...

cam best jer surat ni..hantar kat boss aku boleh x..hahahahaha.... apa cadangan -abgytelordibasuh- kalau hantar kat boss aku yg sekian lama dikenali...wahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...