Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, June 1, 2011

Ilusi Optik

Wahh.. Ilusi optik betul logo-logo ini. Telor pun hampir terpedaya. Hehehe. Jadi logo mana paling ilusi optik? Sile le tengok sampai habis ye.























Haaa.. Dah jumpa ke logo mana paling ilusi optik? Emm.. okey la. Ini jawapannye. Mesti la logo telordibasuh kan. Nampak sebiji macam telor. Hehehe.

29 comments:

soges ! said...

terus maju blog telorrr :)

nuyuEna said...

lepas rindu nk bace blog telor..:)thnks pd yg update

Khadija Sakaria said...

aku ingt mcm kau je yg update :'(

btw, keep blogging. mahu lah blog telordibasuh ;p

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hahhaa...dah tentu2 tu bentok telor la telo..heeheh..

tp seriyes kretip sume ilusi ni..huhu

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

saya suke blog ni..! apdet la lg...huhuh... T__T

Halusinasi said...

waaa, ada org tlg update kan blog ni...rindu lalu kat cni^^

Ayeem Jemain said...

haha logo telor pon ada :D thanks abang telor

niza said...
This comment has been removed by the author.
Norasiah Nasir said...

wah...sukanyerrr...tahniah..teruskan berblog!!!!

setiap kali buka blog ni..setiap kali itu sedekah kan al-fatihah buat arwah ye..

missSenget said...

aku xnmpk ape kt invisible agent tu..

T___T

Yellow 2 Sweet said...

teruskan usaha untuk update blog ni

aque said...

tibe tibe tgok ade yg update tp bukan cerite pasal baju...

hehhehe gumbire... keep it up

rindu dengan telur....

-telordibasuh- said...

invisible agent tu dia berbentuk tali leher. FBI la katekan :)

Mila Ahmad said...

rindu blog nie...;'(
al-fatihah...

.sweet-ants. said...

baru nampak kt tumblr td ilusi ni hehee

Ms. Ann said...

yup.. yang telor tu anne like... sangat2 like..

Terbelog said...

Alhamdulillah.. aku follow

Hanie_Dew said...

sume signs pun ilusi optik..sangat la kene tunggang tebalik nak tgk ilusi tu terutamanya logo 'seeds'

Hamli Sanai said...

waaaaaaaaaaaaaaa, windu ngn telorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pdotellwhy said...

hish~

terime kaseh kepada yang maseh sudi hapdate..=]

BLADE EDGE said...

salam to penulis baru blog telordibasuh...

teruskan kesinambungan blog ni! jadikan blog ni lebih MANTOP!!!

happy blogging :-)

masshie mastura said...

nie abg dye eh yg update?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

terkejut tgk blog nih diupdate td..

kueh bakar said...

'dipost oleh abg telor dibasuh' lagi afdal..

terus blogging..ni blog pertama aku jumpa- blog yg punya waris..

leyzajamil said...

nice entry & nice photos ;)
[foto] pemandangan hijau yang mendamaikan

budakkampung39 said...

yearghhhhh akhirnye blog yang aku tak miss singgah berupdate jua hehehehe.....yearghhhh yang paling ilusi optik....errrrr....tulisan telor dibasuh???cehhhhh.........keh3

rajen bace?singgah sini...
top 500 alexa malaysi|kita di mana?
aku,tandas,budak kecik,dan hantu kak limah

Miss FHT said...

Sedeh... bgenang plak air mte... teringt kt telur...
ble bce blog ni mcm telu rmsih ada je..

Aireen Danyse said...

I miss you, telor.. Telor lah invislble man tu.. Tak nampakkan?? Al-fatihah..

matikatak said...

Teruskan update blog nie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...