Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, May 25, 2011

Baju Telordibasuh



Yeaaaay... Baju telordibasuh sudah saya pos kan sebentar tadi.

Untuk pos yang pertama ini, mereka yang akan mendapat baju adalah :

01. Akma - EM 150295606 MY
02. Zarif Farhan - EM 150295610 MY
03. Muhamad Syahril Abd Razak - EM 150297981 MY
04. Khairun Nadiah - EM 150297964 MY
05. Nadiya Remle - EM 150297709 MY
06. Shada Wentz - EM 150297712 MY
07. Irwan Bin Mohamad Miswan - EM 150295597 MY
08. Ahamed Zainul Ariffin Ahamed Zaki - EM 150297978 MY
09. Najihah Mohd Khan - EM 150295623 MY
10. Nur Farahsyaza Abdul Jalal - EM 150297730 MY
11. Sofiah Maulad Yusof - EM 150297955 MY
12. Muhammad Azri Syamil Mohd Sabri - EM 150297774 MY

Anda boleh semak baju telordibasuh anda sudah berada dimana dengan mengklik gambar Poslaju dibawah. Sila guna tracking number yang telah diberikan.


Kalau nampak macam lambat aje pergerakkan baju tu, boleh la call Poslaju marah ya. Hehehe

Kepada mereka yang namanya tiada di dalam senarai tersebut, Sabar ya. Saya akan pos kan seberapa segera (^_^)

Semoga anda gembira dengan baju yang akan diterima nanti :)

17 comments:

kay-N said...

yeyeyeyeye..saye dpt baju..hehe..thanks!!!! tak saba nye..

Al-fatihah untuk hakim.

Yaya Pb said...

tenkiu tau. .
ade jugak kenangan . .

al-fatihah . .

ibnu marzuki al firdaus said...

jika nak order then how?

marina anakcikbob said...

terima kasih kepada waris kerana teliti menguruskan hal tertunggah arwah. semoga arwah berada dalam golongan orang2 beriman.aminnn..

Chempaka Sari said...

Sedih la saya... sob sob..

Encik Amie said...

sy dah post email kat kamu via en.amie@gmail.com..
diharap dapat kabar berita dengan cepat

mushroom said...

beznya dapat baju!

surah alfatihah jgn lupa disedekahkan

Ain Asrar said...

terima kasih ! :)

al-fatihah untuk akim

CIK BIRU in da house! said...

yeayy!!!! nama sy ada.!!! thanks a lot for ur commitment.. :)

masshie mastura said...

xboleh nk tempah lg yek?

Iqa said...

sy pun mcm nak je tmpah bju ni kalaw ade lg.. huhu

shada wentz said...

terima kasih daun keladi! ;)

ayell said...

alhamdulillah.. sy da dpt baju.. dapat je terus pakai.. terase 'aura' tel0r dibasuh nie sentiase menceriakan sy... sentiase merindui p0st2 dye yg best2.. diharap arwah ditempatkan dalam kalangan yg beriman.. amin....

mcm ni lah said...

nak tengok entry2 terbaik allahyarham,..

sYaza said...

kashah..thanx.dah dpt dh baju..cntik..kain die selesa..thanx yaaaaa =))

YOUsoF said...

Dah ternampak nama Yusof, ingatkan aku tadi huhu..

neyra shazeyra said...

dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...