Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Monday, June 6, 2011

Kejut ke?

Mungkin ada di antara anda yang pernah tengok iklan ini. Tapi apa salahkan tengok video ini lagi sekali. heheh. Ini adalah video iklan kereta volkswagen. Apa yang bestnya video ini? Paling best apabila budak tersebut terkejut apabila kereta ayah dia tiba-tiba ada alarm. Macam mana la muka budak tu kan. Kejut ke?. Hehehe

10 comments:

Dee Chicuita said...

haha comel dan kelako budak tuh. bapak dia cool habes :D

Cik Nursya said...

haha... cute

Ash Shikano said...

ak pom terkejut..wakaka

cik aletheea : said...

hahahha..cool giler iklan nie...
budak-budak nye perangai...

YOUsoF said...

Comel tapi cool! ;D

Pwincess9 Juhary said...

comel... gila sporting bapak diaa hhhe

AmirahFisra said...

hahaha ! cool ^_^

mcm ni lah said...

saya nak pasang banner saya di blog ni,. boleh add saya di facebook saya tak urut turun temurun .
kalau nak jual blog ni pun saya sanggup beli

Tao | Slayerz said...

nie blog... abg nyer pulak yg teruskn yer...

-abgtelordibasuh- said...

mcm ni lah: Terima kasih kerana berminat dengan blog telordibasuh ini. Untuk jual tu, belum lagi terfikir. Maaf ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...