Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, June 4, 2011

Eh, Sama la baju mereka.

Eh, Sama la baju mereka. Kenapa ya? Haa.. Ini adalah gambar perkahwinan Putera William dan Kate Middleton baru-baru ini. Yang telor hairan, macam mana la pula baju Putera William dan Kate Middleton boleh same dengan baju dari cerita kartun Cinderella. Ini, bukan setakat baju Putera William dan Kate Middleton aje yang sama, sepupu-sepupunyanya pun sama juga. Haaa... Jawab jawab. Telor tak nak jawab.. Hehehe

Sape malas nak fikir, boleh la klik untuk terus dapat jawapanya ya. Hehehe.

Wah. Hangat topik ini. Hehehe. Jadi ini jawapanya. Gambar tersebut telah di edit. Ini gambar sebenarnya (^_^)

27 comments:

akmal afiqah said...

mmg tiru kot. hehe

budakkampung39 said...

nanti aku kawen aku nak pakai yang simple2....biar orang nak kate ape...yang penting aku tak berpeloh2 hahaha

shera haifa said...

a'ah sma lah. enth2 crte cinderella tu crte merka.. hehe

Umar Faruq said...

haha.. mayb diorang dah rancang awal2 kut.. ;D

laskar pelangi said...

wah! =D

tak sangka...hehehe.

Nini Mohd said...

baju putera william tu memang baju standard untuk putera england. i think so la. coz dah banyak kali tengok baju camtu.
baju kate tak sama pon ngan kartun tu.
& baju sepupu diorang plak sama warna jer. coz dalam kartun tu baju diorang gaun labuh. huhuu~

Fina Fento said...
This comment has been removed by the author.
mushroom said...

haha tuh memang kebetulan ke apa tuh

butterflyana said...

alamak!
memang sama kot.
baju putera raja memang begitu lah tu agaknya...



tp sweet! weee

Khadija Sakaria said...

Bhahaha. exactly the same.

hanafijaafar said...

aku kesian siapa yang percaya benda ni.

ini jawapannya, sebenarnya ini hoax sebab ada orang rajin tukar gambar asal dari filem disney. gambar sebenar dari filem disney adalah seperti berikut.

http://www.helpfreetheearth.com/img/cinderella.jpg

myMOONyet said...

yeah! betul kata hanafijaafar tu. aku baru je kot lepas layan cerita cindarella dgn anak2 buah ni. ok. lepas ni layan snow white pula :P

Dmushmush said...

HAHAHA . NICE ONE !

iNNrPeAcE said...

haahhahaaa..
tiru kew?
papepun.. mmg chantek..

~nsar~ said...

opps kantoi la en.-abgtelordibasuh- haha..
sayangkan wedding depa ni tak sampai 5minggu pun...

Rozuan Ismail said...

dapat idea dari kartun kot

Ecah Shafiee said...

samo gilo..

hanafijaafar said...

lagi kesian siapa yang percaya pasangan tu dah bercerai. come on people, sumber dari theonion.com tak payah la percaya. tu website buat cerita tipu atas dasar komedi.

kesian orang kita.

Dee Chicuita said...

kebetulan je kot. hihi *baik sangka* ;P

ABU said...

mugkin sbb ni kan taridi perkahwinan diraja.. drpd dulu dulu sampai la ni lebih kurang sama jak..

kalau tak silap dlm cerita cinderella tu kan putra raja jugak..

mungkin la kot..hehehe

dak eina said...

eh sama la!!

sya said...

kenapa bahasakan diri telor wahai abg telor? sy jd teringat kat telor sebenar. sdey plak... harap guna kata ganti nama laen.. :(

zureen said...

pakai nama telor = abg telor.. ok kan? btw, nice entri.. teruskan perjuangan arwah sebagai blogger tegar..

al-fatihah~

shahizan said...

Haha cooool gila baju stepsisters tuu XD

Nini Hartini said...

kebanyakan yg komen ni mesti takklik full entry ni. jelas2 cakap gambar tu di edit. tp ramai yg ckp dorg plan lah, tiru lah. adehh~

Imran Rajawali said...

Selepas berkahwin , Kate tidak akan lagi dikacau oleh dua orang perempuan berambut pelik tu . And they live happy eber efter .

StingRay said...

rambut putera raja tak sama.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...