Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, June 5, 2011

Apa yang tak kena?

Sesiapa yang selalu datang ke Mines Shpping Mall dengan menaiki komuter, mesti pernah nampak restoran mamak ini. Haa.. apa yang tak kena dengan restoran nie? Che teka.. che teka.. Esok telor bagi jawapannya ya :)

32 comments:

budakkampung39 said...

magggi gerong kah??

Bella Bell said...

errrr.. jap2 nak skodeng.. heheh~

RedVixen said...

maggi gerong... yeahhh!

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

maggi gerong!!
kihkih~

ima said...

tetap baca maggie goreng. kihkihkih

hana said...

haha..
memula bace maggi goreng..
bace agi sekali baru sedar maggi gerong..
haha

Rozuan Ismail said...

maggi gerong dia salah eja.muahaha

ABU said...

gerong gerong gerong gerong gerong gerong gerong gerong..

habisla telor kena bagi hadiah dgn semua orng...hahahha

anonymous said...

maggi gerong! fuhh awesome gilaaa eja :DD

cik aMyra =) said...

maggi gerong uh...!!he3

kueh bakar said...

ada gambar awek salin baju kat flat tingkat 3..huuuuuuuuu!!!

chenta said...

penah makan kat sini..eehehh

i'm ezza haniza said...

maggi gerong ?aku lalu da byk kali...ekekekek....tak pasan la pulekk...hhuhuhu

cik fara @ fanadz said...

maggi gerong? hahahahah.

banyak kali lalu, tapi tak penah perasan. :P

senyumSOYA said...

adei...laluan utama dua minggu skali tu..heheheh..tapi x penah prasan..
maggi gerong..hik3~

SoutulMujahid said...

megi gerong. kah3~~~

eila said...

kah...kah...kah...maggi gerong!

eila said...

kah...kah...kah...maggi gerong!

ohh ddy said...

gerong!

cik arija said...

tetap baca maggi goreng..pastu bila baca komen org lain baru terperasan magi gerong..huhu

syaza kelyza said...

gerong . hahaha . selalu jek nampak kedai mamak ni tapi tengok pic ni baru perasan . ahahaha .

ashraf said...

haha memang slama ni dh prasan pn.ada gak yg prasan kan :P

Azham Vosovic said...

hahahah, mee gerong!

Wan Nadzirah W Pauzi said...

maggi gerong.. sib baik bukan maggi merong!!

Pwincess9 Juhary said...

gerong... hahahhah

miss kunangkunang said...

maggi gerong.??gile best name tu..hahah :D

FaqeerSyada said...

failed! haha

mcm ni lah said...

kenape blog telor tak letak iklan nuffnang ?,.. letak la,. baru masyukkkk

leyzajamil said...

saya teka maggi gerong.. tak pon banner restoran tuh tak letak tagline telor dibasuh..hihi
jom baca korang basuh telor tak sebelum masak?

-abgtelordibasuh- said...

wahh.. semua hebat. Tepuk tepuk. Hehehe. Ya betul. Jawapannya adalah maggi gerong.

Jadi bila berkesempatan datang kedai ini, jangan lupa order maggi gerong tau. Sedap. Saya dah cuba. hehehe

Imran Rajawali said...

Maggi Gerong !!!

hakim said...

dulu2, xpasan pon typo tu...1hari tu terpandang n terperasan, mmg terbahak2 la aku bantai gelak kat depan kedai tu...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...