Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Monday, June 20, 2011

Telor cinta

Jom kita belajar buat telor cinta. Lepas dah siap, mesti sayang nak makan telor tu kan. hehehe

28 comments:

Admiral Hafiz said...

sesuai buat masa kenduri kawen

Entry Terkini:
Wow! Adik LISA SURIHANI menyanyi koir!!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah..cantik. mmg syg nk makan :D

QaRr JaliL said...

kalau buang kuning 2 lawa gak..:)

ABU said...

cool..

yuyueyuliana said...

comel ! alahai, telor pon boleh jadik comel. hihi

Aman Ibrahim said...

comel, nak try

ღ sEnYUm s0km0 ღ said...

cantek , nk try n copy :D

Dee Chicuita said...

nom nom! cedapnyaaa :D

Ain Asrar said...

chumel kan..rasa akim pun pernah post pasal telur ni dulu T_T

Srikandi Cinta said...

wah! tak pernah tahu pun boleh buat telur cinta! nak try la nanti :)

blog-tips-kurus said...

kalau guna telur masin, jadi warna oren. lagi lawa.. :-)

myMOONyet said...

kalo buat tak jadi macam mana? ^^

Chenal said...

Letak KICAP lagi sedap

cik chinta said...

kena buat malam seblom nak jual nasi lemak esok pagi ni ;p

Cik Nursya said...

nk try la.. tp 1 keje plakk..

ain revival said...

x pecah ke?? camne dy leyh jd penyek tnpa merosakkan telur tu..

ape2 pun nak try buat..comellll!

fatinshah said...

sapa dah try bgtau tau jadi ka x :)) hehe

chantekdress said...

Sayangnyee la nak makan... Bila makan telur ni mesti jatuh hati hehe..

Rugi sape tak tengok.. Rugi rugi..

Halusinasi said...

comey sgt^^

mata lebam said...

comel sangat..!!!!
boleh buat hadiah kalau budget ciput,hehehe..
mai singgah blog saya sambil kelik2 aDDs kalau sudi kayh:)

.f.ezra talks crap. said...

bukan dah pernah post entry ni ke dlu?

Meck said...

wah comelnyaa

zarazueyin said...

huhu...boleh try ni

+qAsiH naDiRa+ said...

hahaha~comel giler!suke!

Cik Bucken said...

romantiikkk gilooss <3

syaza kelyza said...

sweet :D

masshie mastura said...

comel ;P ley ke wat cmnie tol2 hehe.

AfifthzAnuaR™ said...

boleh hidang mase majilis perkahwinan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...