Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, March 7, 2012

Hero Lagenda Sepanjang Zaman

Selain Bruce Lee dan Chuck Norris, hero lagenda sepanjang zaman adalah.. Sape lagi kalau bukan hero tamil paling faymes iaitu Rajinikanth. Haha.. Err.. Rajinikanth? Sape tu Rajinikanth?

Haha.. korang kena tengok video ini dahulu untuk tahu sape itu Rajinikanth. Lepas korang dah tengok video ini, telor confirm yang korang pun akan kate Rajinikanth nie adalah Hero Lagenda Sepanjang Zaman. Power Rangers pun kalah dengan Rajinikanth nie. Haha..



#Thanks Jebat TiraMisu Rebelles Musc

3 comments:

koala said...

die ni memang x nk kalah.. haha

Nini Mohd said...

masa kecik2 dulu selalu dengar nama Rajinikanth ni.
bila dah besar baru kenal sape dia. hehee~

http://ninimohd.blogspot.com

-telOrDibAsuh- said...

Hehe :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...