Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, March 6, 2012

iPad 3

Orang kate esok (07 Mar 2012) iPad 3 akan keluar. Agak-agak ipad 3 tu macam ini tak? Wow.. Kalau la betul-betul macam ini, confirm telor akan beli kalau harganya murah. Tapi mustahil la harganya akan murah kan? Huhu..

Kalau mahal sangat iPad 3 nie, telor ingat telor beli iPad 2 aje la. Kalau iPad 2 mahal juga lagi, telor guna PC aje la macam tu gayanya. Walaupun out dated sikit, asal dapat main Angry Bird kira ok la tu kan. Haha..



Dikopi dari huffingtonpost

7 comments:

koala said...

umang ai!

~Nur Zulaiha~ said...

tekejut betul!! lepas kluar control kat tepi dia 2...

wlpon sy jenis tak minat garjet, tp klu ada ini stu tk men game mmg terbaik!!

koala said...

telo blnje stu

cik marikh said...

woahhhh! =O

-telOrDibAsuh- said...

Hehe :-)

loVe puRpLe said...

wah mantap gile... sapelah nak belanje ipad3 hehhehhe (^-^)

-telOrDibAsuh- said...

Hehe ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...