Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, March 9, 2012

Airbus A380 kepunyaan MAS

Malaysian Airline System (MAS) dijangka bakal menerima kapal terbang penumpang paling besar didunia (Airbus A380) pada 19 Jun 2012. Wow. Hebat-hebat. Tak lame lagi dah tu.

Paling best, penerbangan sulung kapal terbang Airbus A380 ini, yang dijadualkan pada 1 Julai 2012 dari Kuala Lumpur ke London sudah boleh ditempah mulai sekarang.




Berminat? Korang boleh klik disini untuk menempah tiket dan menjadi antara rakyat Malaysia pertama yang terbang dengan Airbus A380 kepunyaan Malaysian Airline System (MAS). Hebat kan.

Ini kalau orang kampung tahu nie korang antara orang pertama yang naik, mahu sebulan jadi bahan bualan utama di kedai kopi. Haha.. Itu yang best. Yang tak bestnya pula, telor tak mampu nak beli tiketnya. Hanya mampu berangan aje. Haha.. Apa-apa pun, tahniah Malaysian Airline System.

p/s: Err.. telor segan nak cakap sebenarnya. Tapi tak kisah lah. Malaysian Airline System, Telor dah tolong promote nie, tak ade dapat tiket percume ke? Haha..

Dikopi dari malaysiaairlines

7 comments:

E Ja said...

aduhhh...nape penerbangan sulong tu lmbt sgt....x sempat nak merasa la ni.

Telor : iAllah ade rezki Telor tlg promote =)

-telOrDibAsuh- said...

E Ja: Amin.. :-)

BLADE EDGE said...

kan ke syarikat flight ni tgh kerugian besar skrg ni?? tgh2 rugi pun still blh promo flight mahal2 ke??

Ana Farhana said...

perghhh, menarikk

-telOrDibAsuh- said...

:-)

AziMat said...

MAS dah tukar warna ker..? mcm tak bermaya jer..!? ada masalah lah tu..

-telOrDibAsuh- said...

Haha.. komen yang macam logik aje. Haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...