Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, March 17, 2012

True or False?

Di dalam sebuah kelas, boy membuka notebook berOS kan tetingkap 7. Pada waktu yang sama juga si girl terpandang akan desktop notebook boy.

Girl: Wow awak punyer desktop.., clean, bersih. Ini melambangkan awak adalah seorang pembersih dan seseorang yang mahukan persekitaran yang tenang terutamanya di bilik tidur.

Boy: Err..memang pun..hehe (lor susah ape, right click > view > "uncheck" show desktop icon. hahaha)

Dialog di atas tiada kene mengena dgn image di bawahnya..

Dikopi dari myfunpic

7 comments:

Ana Farhana said...

btl kot. hehehe

Sakinah said...

betol... tapi saya x macam 2 la...

Sakinah said...
This comment has been removed by the author.
~Nur Zulaiha~ said...

wa pnya destop,, clean and clear,, tp mhong la,, tak pcya..

| telOrDigOreng | said...

aku punyer pada mulanye kemas, tapi bile dah ade satu icon kt desktop dia akan jadi virus.dia akan merebak2 jadi banyak pastu penuh satu desktop. so skang aku nak hantar kedai suh format balik komputer aku, sebab komputer aku dh kene virus..

-telOrDibAsuh- said...

Haha.. telOrDigOreng punya komen memang ada kelas. Haha..

lifecreep said...

Hahaha. Fakta ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...