Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, August 24, 2011

Review filem: Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

Director: Rupert Wyatt
Cast: James Franco, Andy Serkis and Freida Pinto
Genre: Action, Drama, Sci-Fi

Time: 105 mins


Synopsis:
Munyet yg dimajukan tahap kebijaksanaan oleh saintis telah merebut kebebasan bersama kaum2 munyet yang lain.

Review dr . Nampak sangat kurangnya penonton ketika itu. Mungkin ketika itu hari jumaat.

Walaubagaimanapun aku tetap excited nak tengok munyet2 ni. mesti kiut. Tapi, sikit pun x comel munyet tu waima masa baby sekali pun. horror. bile dh remaja tu lg horror..menakutkan.

Secara keseluruhan, cerita dia agak menarik juga. walaupun sesekali teknik CGI yg digunakan nampak masih kaku. pepandai jer akukan. namun penceritaannya dan aksi yang ditonjolkan masih boleh diterima akal bagi orang2 yang suka filem moden fantasi.

7 comments:

Chempaka Sari said...

tak best sgt ke cerita ni...

| telOrDigOreng | said...

boooooleh tengoklaaaaa.. :)

BLADE EDGE said...

telor bagi komen mcm tak menggalakkan jerrr... jawapan pun pilih 'c'. huahuahua :-D

| telOrDigOreng | said...

Ok la klu bg yg belum tgk.kirenyer puas ati jugala.tp dr tengok kali kedua tu,jgn buang masa.baik tgk cite yg lain plk.hehe

Kniedaz said...

tgk trailer dia mcm best..hehe

Visual Active Studio said...

"hari jumaat"...nakaaalll sangat

Imran Rajawali said...

Filem paling aku benci !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...