Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, August 3, 2011

Batman

Wow... Sape kat sini yang hebat dalam ilmu hisab? Telor tak berapa hebat bab kira-kira ini. bab kira duit aje telor hebat. Hehehe.

Jadi telor nak minta tolong rakan-rakan sekalian. Betul ke persamaan matematik di bawah ini, bila sudah di selesaikan, jawapan nya akan menghasilkan graf berbentuk batman? Yea ke nie? Telor rase macam tak logik aje. Heheheh

7 comments:

محمد أزري حانيف said...

betul la tu ... ( aku pon dah pening dow nak buat )

manusia biasa said...

ha3...ni kalau bg aku yg jawab soalan ni dlm exam..bukan stakat batman yg kluar..superman, cicakman semua ada.....

SiS NaD said...

Salam telor...

Eh, betul la tu... Pandainya... :D

shafiqabdshukor said...

mau pecah kepala ak watnyer...

BLADE EDGE said...

mana adaaa... tu semua jawapan budak2 yg pening jer tuuu :-D hahahahaa

Famili Ceria said...

btol ke nie??

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/

Cik Nurul said...

ak try buat guna TI-84 plus, br key in yg first line tu, bila nk graph dia kta "error:memory" .. =.=" dia buat gna kakuleter apa ni hah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...