Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Tuesday, August 23, 2011

Orang Misteri

Agak-agak korang, siapa ya orang misteri ini? Yang telor pasti, orang misteri ini adalah lelaki. Bukan perempuan. Hehehe.






12 comments:

azira said...

erk..xpaham.....

white.lotus said...

"org" yang sentiasa nak kita wat jahat, elak wat kebaikkan.

ainie yusof said...

sy pn xfhm:)

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

mcm org minyak jer...
setan pon ye gak kot..

erk..sebenarnyeak pon x phm ni..hahaha

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahahah..nampak comey yerk begitu..
daa macam spiderman pun ade jugak..:P

-abgtelordibasuh- said...

Heheh. Okey la. Ini jawapan nya. Betul macam "white.lotus" kate. "org" yang sentiasa nak kita wat jahat, dan wat kebaikkan. Err... boleh paham kan? :-)

ika~~ said...

phm...
tp pompuan yg brdoa tu kejahatan ape yg dia buat?

nurkaloi said...

loading hahaha

Polis Karma said...

aku rs orang itam tu melambangkn rase hati/emotion/state of mind kite dlm situasi trtentu..

Deideian said...

saya tau!! itu ialah syaitan!! yay!! (dengan nada yang nyaring dan melompat lompat sehingga mak marah dek terlalu bising dan blablablablablabla.. whatde fish)

Syarafi[skyforce331] said...

saya rasa tu adalah "action kita" bila kita nak buat sesuatu mesti perlukan usaha,,,aku pun tak faham apa ak ckp nie

Nur Asyikin said...

agreed with white.lotus. kiranya mcm syaitan la. dlm pic no 4 & 5, 'org' hitam tu sebenarnya cuba menghalang ppuan tu dari bdoa (pic no 4) dan menghalang lelaki tu dari pandang ke arah pengemis supaya dia x bersedekah (pic no 5).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...