Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, August 27, 2011

Kucing gaduh

Hohoho. Memang best. Selalunya orang aje yang gaduh kan. Kali ini binatang pun dah start mula gaduh. Pesertanya 2 ekor kucing dan 2 ekor burung gagak. Paling best, si gagak tu peranan nya sebagai tukang bakar. Bukan main si gagak tu bakar si kucing putih. Sampai panas betul la hati kawan tu. Hehehe.

Dari si kucing putih tak nak gaduh, terus bergaduh. Ape la yang si gagak tu kate sampai panas hati kucing putih tu. Telor rase mesti si gagak tu kate si kucing hitam dah keluar dating dengan awek si kucing putih nie. Kuang kuang kuang.. Hehehe.

4 comments:

Abang Long said...

Ish3...gagak tu memang batu api betul!!! errr..pasni instead of panggil org yg batu api tu batu api, elok gak panggil diorang tu GAGAK..huhu

alice said...

hihihi, manusia pun takde la gaduh macamtu sangat :)

POSH76 said...

selamat hari raya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..
LM salah sorang rakan blogger telurdibasuh.terkejut juga tgk berupdate blog ni.apa pun..kita tak blh bergaduh2 sesama sendiri kan?

Moga roh telurdibasuh aman dan ditempatkan dikalangan insan yang disayangi Allah..amin,Al-Fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...