Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Monday, July 18, 2011

Teka teki teka tekuk - 2

Heheheh. Ini adalah Charles Peugeot. Beliau adalah Sales Director untuk syarikat kereta Citroen United Kingdom. Apa yang tak kena dengan beliau? Hehehe

8 comments:

Hanie_Dew said...

sebab nama dia Charles Peugeot. sepatutnya dia jadi sales director Peugeot ke??

marinahunny said...

hahahaha

cik aletheea : said...

hahahahhha....
name die...
tapi die hensem ok ;p

-abgtelordibasuh- said...

yup. Nama dia yang tak kena. Hehehe :)

ZouL said...

hahaha.nama peugeot.keje kat citroen..ape kess..haha

saifullizad said...

sebenarnya citroen n peugeot adalah sama, kedua2nya di bawah entiti yg sama,sebuah firma perancis...cuma nama n rekabentuk yg berbeza..platform n sebahagian komponen dikongsi bersama2...jika anda mengikuti industri ni,anda sudah tau...(info utk dikogsi bersama) :)

saifullizad said...

cuma kebetulan nama dia peugeot...maybe bapak dia suka sgt ngan kereta tu...tu sampai letak nama anak pun sama...pastu rezeki dia plak dpt kje kat situ...hehehe

lanvaldear90 said...

dahi dye mmg benjol mcm tu ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...