Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, July 29, 2011

Ilusi Optik

Waahhhh..... Ini adalah salah satu ilusi terbaik yang telor pernah lihat. Mula-mula, sila lihat wajah pada gambar tersebut. Kemudian berdiri dan melangkah ke belakang dalam 7-8 langkah dari skrin monitor. Kemudian anda lihat gambar ini semula. Wajah tersebut telah bertukar tempat. Hebatkan?

15 comments:

Athirah Sazale ^_^ said...

SUMPAH GEMPAK!!!!!!!

-abgtelordibasuh- said...

gempak kan... Heheh :-)

PriMadonNa YueZueL said...

warghhhh.......sangat hebatttttttt!!!!!

missxidi said...

tak nampak pon...

fiq. said...

hehe

hari tu kita tengok, dia gerak2, bertukar2 jadi sharp dan blur, yang ni mungkin salah satu caranya =]

tapi kalau kene yang 3D illusion, lagi susah wooo nak tengok, aku sampai hari ni tak dapat tangkap, sedangkan orang lain boleh tengok ada objek dalam sesebuah gambar (yang hanya ada warna) tu.

alieavea said...

seyez terbaik..

aku br jer try...

sampai terlanggar kabinet kt opis neh..pelik dak opis aku tgk perangai aku neh....

ashraf said...

nice :)

MinT said...

nice!!!

fasya said...

xyah nk lgkh byk2.. bkk blog telor ngn tgok kt dashboard pic tu dah beraleh.. =)

nur adi said...

sama ja . maklom la . rabun jauh . HAHA

acadbobo said...

smart lol

Nini Mohd said...

woowwwwww~
hebat. ;D

Halusinasi said...

pergh effect 3d...super duper cool^^

Epy Ain said...

rabun jauh just take out ur spec :)
awesome !!

meeranamera said...

magic giler ahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...