Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, July 8, 2011

Garam

Seorang seniman, Bashir Sultani melukis potret selebriti dengan hanya menggunakan garam sebagai medium dan pisau cukur sebagai alat melukis. Menakjubkan :)













9 comments:

fiq. said...

ini lah yang dinamakan pintar cerdas dr segi visual dan spatial.

vampire and his lady said...

nice!

syuE said...

seni dr pasir p0wn nice jgak.. hehe :))

syuE said...

seni dr pasir p0wn nice jgak.. hehe :))

sOFiAn said...

cool...

Liza said...

Super cool!!

MiSs LyN said...

hebat..!!

Patek Philippe said...

Kalu dah jenis berbakat melukis yg superb camni, bg taik lembu pn dia bleh jadikan 1 art yg menakjubkan.....bagi apa sahaja and he will turn it as a beautiful masterpiece...

ask me said...

cakap pasal lukisan guna garam ni...teringat dengan novel tulisan Hlovate - Contengan Jalanan.

II - K2.

dalam buku tu ada crita K2 tu lukis guna garam jugak di atas meja makan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...