Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, July 9, 2011

Perempuan....

Moga-moga situasi ini tidak berlaku kepada telor dan rakan-rakan lelaki semua. Penat tu redah gunung berapi, lautan ganas dan ribut salji. Hehehe

12 comments:

dzafira said...

Perempuan memang selalu nak perhatian lebih...

cantekk said...

betol2...stuju ;-D hihi...
teruk betol

vampire and his lady said...

kentut gila

hanafijaafar said...

haha, ni the legend of zelda.

mcm ni lah said...

anak buah saya puteri sarah iskandar masuk paper kosmo sebab muka mcm mat saleh walopon mak bapak dia itam legam ni link nye


http://www.macamnilahkita.com/2011/07/budak-melayu-iras-mat-salleh.html

aque said...

kesiannye..... alahai

Puteri Bt Ahmad said...

:D

kueh bakar said...

tuan rumah...nak buat sticky entry camner?

tq

kueh bakar said...

aku copy gambar bleh?

cantek lerr

-abgtelordibasuh- said...

kueh bakar : Boleh. Saya pun kopi dari internet juga :)

Patek Philippe said...

Rsnya bkn semua pompuan cam ni kot...cuma kdg2 je sbb mentaliti org trhadap kaum pompuan mcm ni...pape pn, nice comic...inspired...!

masshie mastura said...

ngeh3 menarik2 ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...