Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, July 21, 2011

En Kacang

Bagi mereka yang pernah menonton rancangan Top Gear di NTV7 setiap hari Ahad jam 4.30 petang, mesti perasan akan segmen ini dimana para celebrity dari arena hiburan, sukan atau politik akan membawa kereta untuk satu pusingan. Kemudian masa mereka akan di letakkan di carta pusingan paling pantas.

Kali ini En Kacang punya turn terpilih untuk segmen ini. Jadi mari kita tengok pantas ke tak pantas En Kacang ini bawa kereta. Kalau tengok dalam cerita Mr Bean, memang berdesup En Kacang ini bawa kereta mini kuning beliau. Sampaikan kereta biru roda 3 selalu la terbalik. Hehehe.

7 comments:

Cik Bucken said...

npe xleh tgk..?:(

Farhan Hanif said...

tak boleh tgk pon....mcm mne boleh post ni?

| telOrDigOreng | said...

erm macam tu sebenar suara dia yer..sekali dengar mcm simon cowel

alien said...

u in the wrong career.. haha

Adie Achim said...

salam,
Minta tolong sgt2.. sy nak info pembayaran t'shirt tu. Sy dah pesan cuma belum bayar. TQ!
MD Syaifudin Duakim(0168479067)

shahzero said...

Adie Achim : Ok takpe. baju Adie Achim dah pun saya cetak :)

Pwincess9 Juhary said...

wahhh.. paling laju seh cik kacang itu.. hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...